Διαφήμιση

Original ipaky Hybrid Slim Armor Cover Case For Xiaomi Redmi Note 3 Pro

• Όπως τα λέτε είναι.

Με το γυαλί ταιριάζει μια χαρά αλλά και η δική μου έχει ξεβάψει σχεδόν τελείως στις γωνίες και τώρα αρχίζει και στις μεγάλες πλευρές.
    • Original ipaky Hybrid Slim Armor Cover Case For Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Ακριβώς το ίδιο σε μένα, στον δεύτερο μήνα ήδη έχει γίνει άσπρη στις γωνίες και πλεον στις ακμές στα πλαϊνά .

@gepapagg η θήκη έχει σφιχτή εφαρμογή ή έχει την αίσθηση της ξεχειλωμενης και αφήνει κενό σε κανένα σημείο; Την είχα στα υπόψη, αλλά περιμένω αυτήν
      s.aliexpress.com/faQrYNVR

remove affiliate links

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: remove affiliate links ().

• Διαφήμιση
    • 1 και 1/2 μήνα μετά και μάλιστα μετά από διακοπές και πολύ αντιηλιακό ΔΕ ξέβαψε (ακόμη) αν και πήρα μαϊμού.

Τα καλύτερα μου ever κινητά ανά OS:

• Δεν πειραζει καθολου, στην τελικη θα γινει λιγο λεοπαρδαλε και επειτα θα αποκτησει ενα πιο ανοιχτο χρωματισμο, καθε μερα κατι διαφορετικο χωρις να δινεις λ7 να παρεις αλλη θηκη.
      Για να σπαει η μονοτονια :D
    • με το αντιηλιακό μαυρίζει δεν ασπρίζει , άλλωστε οι μαϊμούδες είναι από φυσικού τους μελαχρινές !!!!!!!! :P

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Διαφήμιση
    • οχι ολα καλα φιλε μου.. Αρκετα σφιχτη. Λιγο σκληρη βεβαια αφου δεν ειναι σιλικονης. Μ επεσε με γωνια και δεν επαθε τπτ.
    • Παρέλαβα σήμερα μία Ipaky από αυτόν τον πωλητή από Aliexpress. Αυθεντική (έλεγξα τον αριθμό γνησιότητας στο site με την βοήθεια της μετάφρασης του Chrome) στην κίτρινη (νεότερη) συσκευασία και δίνει δώρο και ένα tempered glass (διάφανο, δεν μπλεδίζει όπως κάποια άλλα φθηνά)! Βγήκε 4,99$ για όποιον ενδιαφέρεται και με δωρεάν registered Singapore Post.
      Τώρα βλέπω ότι χρεώνει την αποστολή 0,82$ και δεν αναφέρει για δωρεάν γυαλάκι.

Πάντως τα περί ventilation που γράφουν στο promotion της θήκης δεν πρέπει να πολυϊσχύουν καθώς οι δεν υπάρχουν τρύπες και είναι αρκετά παχιά.

Υγ: Το κινητό το παραλαμβάνω αύριο! :)

remove affiliate links

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: remove affiliate links ().

• Ο/H kosmasdel έγραψε:

Παρέλαβα σήμερα μία Ipaky από αυτόν τον πωλητή από Aliexpress. Αυθεντική (έλεγξα τον αριθμό γνησιότητας στο site με την βοήθεια της μετάφρασης του Chrome) στην κίτρινη (νεότερη) συσκευασία και δίνει δώρο και ένα tempered glass (διάφανο, δεν μπλεδίζει όπως κάποια άλλα φθηνά)! Βγήκε 4,99$ για όποιον ενδιαφέρεται και με δωρεάν registered Singapore Post.

Πάντως τα περί ventilation που γράφουν στο promotion της θήκης δεν πρέπει να πολυϊσχύουν καθώς οι δεν υπάρχουν τρύπες και είναι αρκετά παχιά.

Επειδή δεν έχω παραγγείλει ξανά από Aliexpress και από ότι βλέπω δεν δέχεται paypal παραγγέλνουμε κατευθείαν με την κάρτα μας? Φαίνεται πολύ ωραία θήκη και στην τιμούλα αυτή μαζί με το tempered glass είναι καλή περίπτωση!

• Ο/H FeatherBrain έγραψε:

Ο/H kosmasdel έγραψε:

Παρέλαβα σήμερα μία Ipaky από αυτόν τον πωλητή από Aliexpress. Αυθεντική (έλεγξα τον αριθμό γνησιότητας στο site με την βοήθεια της μετάφρασης του Chrome) στην κίτρινη (νεότερη) συσκευασία και δίνει δώρο και ένα tempered glass (διάφανο, δεν μπλεδίζει όπως κάποια άλλα φθηνά)! Βγήκε 4,99$ για όποιον ενδιαφέρεται και με δωρεάν registered Singapore Post.

Επειδή δεν έχω παραγγείλει ξανά από Aliexpress και από ότι βλέπω δεν δέχεται paypal παραγγέλνουμε κατευθείαν με την κάρτα μας? Φαίνεται πολύ ωραία θήκη και στην τιμούλα αυτή μαζί με το tempered glass είναι καλή περίπτωση!
      Ναι με κάρτα αλλά αν δεις (επεξεργάστηκα το προηγούμενο ποστ μου) δεν αναφέρει πια για δωρεάν τζαμάκι...

• Διαφήμιση
    • OffTopic

Περί αφαίρεσης του link:
      Δεν ήξερα ότι απαγορεύεται να ποστάρω λινκ από πωλητές / καταστήματα. Απλά ήταν καλή προσφορά για την θήκη του thread και είπα να την βάλω για να την εκμεταλλευτεί και άλλος αν θέλει χωρίς να θέλω να κάνων καμία διαφήμιση.
      Προσωπική μου άποψη χωρίς να θέλω να γίνω επικριτικός είναι λίγο τραβηγμένο να μην γίνεται να βάζουμε Links από καταστήματα πωλητές κάτι που επιτρέπεται σε όλα τα "γειτονικά" fora. Άλλωστε υπάρχει και αντίστοιχο thread στο εδώ forum που μπαίνουν links.