κομπλε τώρα σε redmi3
[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
-
Καλησπερα παιδια μπορειτε να μου πειτε πως πρεπει να περασω την καινουρια stable για το mi4? Ειχα βαλει παλια τη stable την 6.5.0 και δεν εχω πειραξει τπτ απο τοτε. Πρεπει να κανω τη διαδικασια που γραφετε για την developer? δε θελω να κρατησω κατι απο το κινητο οποτε αν μου πειτε πως θα κανω και καθαρη εγκατασταση ακομα καλυτερα. Ευχαριστω
-
Θα περιμένετε για τις Stable γιατί δοκιμάζουμε FastBoot ROM 100% Ελληνική και θα σας βάζει με μία κίνηση την Stable V7.2.8.0 (Mi 3 & Mi 4) με έτοιμα τα πάντα.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα περιμένετε για τις Stable γιατί δοκιμάζουμε FastBoot ROM 100% Ελληνική και θα σας βάζει με μία κίνηση την Stable V7.2.8.0 (Mi 3 & Mi 4) με έτοιμα τα πάντα.
Δεν το κατάλαβα αυτό..
Δηλαδή να μην κατεβάσουμε την νέα έκδοση? Να περιμένουμε? -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δηλαδή να μην κατεβάσουμε την νέα έκδοση? Να περιμένουμε?
Αν είστε με την πρηγούμενη kitkat stable, καλύτερα να περιμένενε ή ακουλουθήστε τα βήματα για την developer εδώ => Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W που θα σας κάνει εννοποίηση των system partition. Αλλά και μόνο η φασαρία με τα factory reset που χρειάζεται κάθε φορά απο developer σε stable και το ανάποδο φτάνει... Ενώ αν περιμένε λίγο, θα περάσετε κατευθείαν έτοιμη την Ελληνική Stable V7.2.8.0 σε μορφή fastboot με μια κίνηση που θα τα κάνει όλα για σας -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δηλαδή να μην κατεβάσουμε την νέα έκδοση? Να περιμένουμε?
Ένα λεπτό γιατί κάπου χάθηκα
Εγώ έχω αυτή
Stable GTV 7.1.3.0
Σε ΜΙ4... Άρα τι κάνω???
Περνάω μέσο recovery την νέα έκδοση ή περιμένω για fastboot?? -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Σε ΜΙ4... Άρα τι κάνω???
ή θα περιμένεις να βγει η fastboot που θα τα κάνει όλα με μία κινησηRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Καλημέρα.
Ή έκδοση miui παραμένει xiaomi.eu και σε αυτήν rom.
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H kostas έγραψε:
supersu.zip = δεν ξέρω τι κάνει.....
Το φλασάρεις μέσω του TWRP και πλέον θα είναι rooted το κινητό σου.
Ο/H kostas έγραψε:
Φάκελος TWRP = κενός......
Σε αυτόν το φάκελο θα αποθηκευτεί το nandroid backup αν έχεις επιλέξει αποθηκευση στον εσωτερικό χώρο στο TWRP.
Αν τον διαγράψεις, θα χαθούν οι ρυθμίσεις σου στο TWRP αλλά με του που μπεις πάλι στο TWRP θα ξαναδημιουργηθεί αυτός ο φάκελος...
Οπότε τον αφήνεις όπως είναι...Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
To supersu είναι η εφαρμογή που κάνει root το κινητό σου δηλαδή μπορείς να επέμβεις στα αρχεία του συστήματος.
Το twrp είναι ο φάκελος που δημιουργήθηκε από το recovery δηλαδή το twrp και εκεί πηγαίνουν τα αντίγραφα πού δημιουργείς.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.........
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0