Ωραια...οπότε καποια στιγμη θα βγει update!!
Κατι μικρο κολληματα μονο,τπτ σημαντικο απλα θελω να ειμαι ενημερωμενος...!
Κατι μικρο κολληματα μονο,τπτ σημαντικο απλα θελω να ειμαι ενημερωμενος...!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠες μας να σε βοηθησουμε φιλε. Εγω μολις το εκανα και περιμεμω απο cloud (το οποιο αργει του θανατα) να κατεβουν οι εφαρμογες μου.Ο/H longus έγραψε:
Παιδια εγω δηλωνω "Ασχετος", δεν μπορω με τιποτα. Εχει γινει το κεφαλι μου καζανι. Αλλα βλεπω στον οδηγο του φορουμ, αλλα βλεπω στο pc μου, δεν το "εχω". Δεν πειραζει, θα μεινω με την κκ. Σας ευχαριστω.
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν βαριέσαι να περιμένεις..μπες στο playstore>> Ξ>> οι εφαρμογές μου>>ΟΛΕΣ και εγκατέστησες τις εσύΟ/H ntel0s έγραψε:
Πες μας να σε βοηθησουμε φιλε. Εγω μολις το εκανα και περιμεμω απο cloud (το οποιο αργει του θανατα) να κατεβουν οι εφαρμογες μου.
Ειναι νωρις ακομα για τετοιες εντυπωσεις. Σε 2-3 μερες θα μπορω να σου απαντησω.Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδιά όσοι την περάσατε σε ΜΙ4.. Πείτε εντυπώσεις... Από μπαταρία τι λέει?
Πες μου τι θελεις ακριβως και ασε το βιντεο. Καλυτερα ειναι οι γραπτες οδηγιες παρα το βιντεο για εμενα. Επειδη το εκανα πριν λιγο γι αυτο σοθυ λες ναμου πεις.Ο/H longus έγραψε:
Σε ευχαριστω φιλε μου. Κατεβασα τη fastboot ρομ αλλα εκει με το miflash μπερδευομαι πολυ. Βλεπω και ξαναβλεπω το video του οδηγου αλλα δεν... Το φοβαμαι. Δεν πειραζει.
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαι και εγω εδω αν κολλήσετε κάπου με τον @ntel0sΟ/H longus έγραψε:
Παιδια εγω δηλωνω "Ασχετος", δεν μπορω με τιποτα. Εχει γινει το κεφαλι μου καζανι. Αλλα βλεπω στον οδηγο του φορουμ, αλλα βλεπω στο pc μου, δεν το "εχω". Δεν πειραζει, θα μεινω με την κκ. Σας ευχαριστω.
Ο/H Bodai έγραψε:
Είμαι και εγω εδω αν κολλήσετε κάπου με τον @ntel0sΟ/H longus έγραψε: