Ποιο updater? Οχι από το recovery που παιδεύομαι τοσες μέρες;
[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
-
Φίλε @chrissdegrece εσένα κάνει κάποια προβλήματα, δεν κάνει mount γι`αυτό και το προσπαθούμε μέσω recovery
Του φίλου @fotis δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα και απλά πάει για μία αναβάθμιση
Αν μιλάς για την αρχική πρώτη φορά, πριν να ανακαλύψουμε το πρόβλημα σου ναι, θα μπορούσες και εσύ να το κάνεις από τον updater (ο οποίος πάλι πάει αυτόματα στο recovery). -
Καλημέρα παιδιά,
μόλις είδα την απάντηση περί updater δεν κρατήθηκα φυσικά και το πάτησα. Και πάλι λέει οτι δεν μπορεί να κάνει mount to /dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/userdata
Κι απο τον updater δεν είδα και ουσιαστική διαφορά, διαλεξα το ζιπ, εκανε reboot σε twrp και παλι κολλήσαμε.
Το "DualBoot" σενάριο που είχαμε πριν τι έγινε; Παιζει να μπερδεύεται; να είχα πχ σαν active to System 2 και τωρα να εχει παθει σοκ; (Δε θυμαμαι ποιο ηταν active) -
Ο/H chrissdegrece έγραψε:
Καλημέρα παιδιά,
μόλις είδα την απάντηση περί updater δεν κρατήθηκα φυσικά και το πάτησα. Και πάλι λέει οτι δεν μπορεί να κάνει mount to /dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/userdata
Κι απο τον updater δεν είδα και ουσιαστική διαφορά, διαλεξα το ζιπ, εκανε reboot σε twrp και παλι κολλήσαμε.
Το "DualBoot" σενάριο που είχαμε πριν τι έγινε; Παιζει να μπερδεύεται; να είχα πχ σαν active to System 2 και τωρα να εχει παθει σοκ; (Δε θυμαμαι ποιο ηταν active)
Καλημέρα,
Κι εμένα μου κόλλησε για αρκετά λεπτά στο ίδιο σημείο (σε ΜΙ4), αλλά το άφησα και τελικά συνέχισε την εγκατάσταση μόνο του. Μετά έκανε reboot, ξανακόλλησε για αρκετή ώρα στο logo αλλά και πάλι το άφησα και συνέχισε μόνο του. Τελικά η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε και το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. -
Καλήμερα σε όλους. Εχτες σε RMN3 εκανα factory reset κ εγκατέστησα την 7.2.5 hennesy.το προβλημα μου ειναι στο δακτυλικό αποτύπωμα. όταν πατάω κωδικός κ δακτυλικό αποτύπωμα μου γράφει οτι η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει έκανα dalvig & cash παραμένει το πρόβλημα . πρεπει να ξανακανω factory reset? ευχαριστώ.
-
@dimitris zax. Επειδή κι εγώ πήγα από gtv σε 7.2.5 stable Ελληνική πριν 3 μέρες θα σου πω ότι το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει μια χαρά.
Δες αν λέει τα μισά αγγλικά και τα μισά ελληνικα, αν ναι γύρνατο αγγλικά και διέγραψε όλα τα αποτύπωματα κάνε ένα reboot και ξανά βάλτο ελληνικά και μετά δοκίμασε πάλι!
Αλλιώς wipe dalvic-cache γενικό.
Xiaomi Redmi Note 3 -
Ο/H dimi1982 έγραψε:
διέγραψε όλα τα αποτύπωματα κάνε ένα reboot και ξανά βάλτο ελληνικά και μετά δοκίμασε πάλι!
-
Ο/H dimitris zax. έγραψε:
Ο/H dimi1982 έγραψε:
διέγραψε όλα τα αποτύπωματα κάνε ένα reboot και ξανά βάλτο ελληνικά και μετά δοκίμασε πάλι!
Ούτε αν το γυρίσεις στα αγγλικά?
Xiaomi Redmi Note 3 -
Ο/H dimi1982 έγραψε:
Ούτε αν το γυρίσεις στα αγγλικά?
-
Ο/H Lorgrim έγραψε:
Τελικά η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε και το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά.
-
Ο/H dimitris zax. έγραψε:
μισα αγγικα μισα ελληνικα κ παλι δεν με αφήνει να μπω στις ρυθμισεις για διαγραφη δακτυλικου . αλλα να προσθεσω μπορω!!!
μικρο bug???? ή καποιο λαθος δικο μου?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0