@tjole71 εγινε εξαιτίας της καθαρής αυτό. Σταμάτα την διαδικασία γιατι υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς με sms (international)
[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
-
@papas4x αν και εδώ δεν είναι το σωστό τόπικ να σου απαντήσω
Οι οδηγοί για να βάλεις νέα Ρομ στο mi4c είναι αυτός και αυτός
Διαλέγεις έναν και κάνεις ότι λέει εκεί
Αλλάαααααααα τα καινούρια mi4c έρχονται κλειδωμένα. Αν βάλεις φυσικά καμιά παλιά fastboot ξεκλειδώνει από ότι έμαθαάρα μην ασχοληθείς και τόσο με το θέμα
-
παιδια έχει βγει stable rom 7.3 για το redmi note 2?
Και επειδή έχω καιρό να ασχοληθω με το θέμα θυμηστε μου λίγο, όταν έχω stable και θέλω να πάω σε επόμενη stable έκδοση τι παταω για να μπω στο TWRP και αν αρκεί να κάνω wipe catch & dalvic μονο -
Ο/H giorgosmc έγραψε:
παιδια έχει βγει stable rom 7.3 για το redmi note 2?
Και επειδή έχω καιρό να ασχοληθω με το θέμα θυμηστε μου λίγο, όταν έχω stable και θέλω να πάω σε επόμενη stable έκδοση τι παταω για να μπω στο TWRP και αν αρκεί να κάνω wipe catch & dalvic μονο
Έχουν αρχίσει να βγαίνουν οι 7.3. Για το note 2 όχι αυτή τη στιγμή που σου γράφω. Λογικά δεν θα αργήσει..κανε λίγο υπομονή
Volume up + power παρατεταμένα. Μπορείς να κάνεις όμως την αναβάθμιση και μέσω του updater στο μενου του τηλεφώνου. Το wipe cache & dalvic cache αρκεί απο stable σε stable σωστά θυμάσαι -
-
-
-
Καλημέρα και καλός ήρθες στην παρέα μας, καλοδούλευτο το νέο σου κινητό.
Θα έλεγα να ξεκινήσεις από εδώ XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone θα σου λυθούν πολλές απορίες σχετικά με την συσκευή σου -
Καλός σας βρήκα δεν έχω απορίες για την συσκευή αλλα για το λογισμικό της αυτό είναι που με προβληματίζει .....ευχαριστώ και πάλι θα το διαβάσω το λινκ .
-
Αν μπορείς κάνε εκεί μια ανάρτηση με την ρομ που έχει τώρα η συσκευή.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0