[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
-
-
-
Ευχαριστώ. Και κάτι ακόμη επειδή θέλω να αγοράσω ακόμη ένα.. Αν το παραγγειλω χωρίς να περάσουν κάποια Ρομ δική τους..όπως βγαίνει από εταιρία δηλαδή.. Θα μπορέσω να περάσω την ελληνική ή θα έχω προβλήματα; Υποθέτω ότι έχουν ξεκλειδωτο bootloader ακόμη στα mi4c.
-
Ο/H Capamble έγραψε:
Αν το παραγγειλω χωρίς να περάσουν κάποια Ρομ δική τους..όπως βγαίνει από εταιρία δηλαδή.. Θα μπορέσω να περάσω την ελληνική ή θα έχω προβλήματα;
Δεν χρειάζεται να τους ζητήσεις τίποτα επειδή με ότι λειτουργικό και να έρθει το κινητό σου θα χρειαστεί να κάνεις την πρώτη εγκατάσταση ελληνικής rom με τους οδηγούς του φόρουμRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Ο/H Mitsos έγραψε:
Οι 7.2 σειρα rom δεν υπάρχει στο κινέζικο site τι παίζει είμαστε πιο μπροστά από την μαμά.
Redmi Note 8T (Willow)
Αν και αν θυμάμαι.. ότι οι παλαιότερες ROMs είχαν μόνο Αγγλικά, Κινέζικα και Ελληνικά.
Πλέον βλέπω ότι υποστηρίζουν όλες τις γλώσσες μέσαRedmi Note 8T (Willow)
Ο/H Capamble έγραψε:
Θα μπορέσω να περάσω την ελληνική ή θα έχω προβλήματα; Υποθέτω ότι έχουν ξεκλειδωτο bootloader ακόμη στα mi4c.
-
παιδες επειδή ακόμα κλειδί από xiaomi δεν έχω παραλάβει παίζει να μπορώ να κάνω εγκατάσταση στο RM3 με SP tools ή mi flass ή θα φάω το κεφάλι μου αν το δοκιμασω?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0