Διαφήμιση

[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • MIUI V7
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H longus έγραψε:

dnomikos :πριν βαλω την ελληνικη ρομ εκανα factory reset. Επειτα εβαλα την ελληνικη αφου εκανα τα γνωστα wipe ...Τωρα να κανω παλι factory reset; δεν θα με παει παλι στην παλια; τι να κανω ρε παιδια;

Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Αν εκανες factory reset και δεν μπήκες καθόλου στο UI αλλά πέρασες κατευθείαν την GTV, τότε άστο δεν χρειάζεται. Δώστου λίγο χρόνο ( να γίνουν 2-3 πλήρεις φορτίσεις) για να φτιάξει τα στατιστικά και να στρώσει η μπαταρία. Αν μπήκες στο UI και μετά πέρασες την ROM, ναι πάλι factory reset τώρα που την πέρασες και δώστου πάλι λίγο χρόνο πριν βγάλεις συμπεράσματα...

Ο/H longus έγραψε:

... δεν το κατεχω και πολυ το θεμα και φοβαμαι μην του αλαξω τα φωτα αντι να το φτιαξω.
      Μην το φοβάσαι δεν παθαίνει τίποτα. Τα δικά μου τους έχω αλλάξει τα φώτα και ειδικά το Mi-3 και είναι μια χαρά! :D

Τωρα συγνωμη με μπερδεψες. Η GTV δεν ειναι οι developer? Εγω εχω βαλει την τελευταια σταθερη stable 7.1.3. Τωρα το UI που λες δεν το καταλαβαινω. Εκανα factory reset και μετα απο το mi recovery εκανα τα wipes κτλ και μεσα απο το mi recovery εβαλα την ρομ (update) και μετα reboot. Τωρα να κανω παλι factory reset? Συγνωμη αμα σε ζαλισα.

• Ο/H longus έγραψε:

Τωρα συγνωμη με μπερδεψες. Η GTV δεν ειναι οι developer? Εγω εχω βαλει την τελευταια σταθερη stable 7.1.3. Τωρα το UI που λες δεν το καταλαβαινω. Εκανα factory reset και μετα απο το mi recovery εκανα τα wipes κτλ και μεσα απο το mi recovery εβαλα την ρομ (update) και μετα reboot. Τωρα να κανω παλι factory reset? Συγνωμη αμα σε ζαλισα.

Έχεις δίκιο...συγνώμη :) Και με την δική μας stable τα ίδια ισχύουν. Το UI είναι το User Interface δηλαδή όλα αυτά που βλέπεις όταν το κινητό σου είναι σε κανονική κατάσταση λειτουργίας.
      Αν έβαλες το κινητό σε κανονική κατάσταση λειτουργίας μετά το factory reset πριν περάσεις την δική μας stable, τότε πάλι έχεις σκουπίδια από την ROM του κινεζομάγαζου.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H longus έγραψε:

Έχεις δίκιο...συγνώμη :) Και με την δική μας stable τα ίδια ισχύουν. Το UI είναι το User Interface δηλαδή όλα αυτά που βλέπεις όταν το κινητό σου είναι σε κανονική κατάσταση λειτουργίας.
      Αν έβαλες το κινητό σε κανονική κατάσταση λειτουργίας μετά το factory reset πριν περάσεις την δική μας stable, τότε πάλι έχεις σκουπίδια από την ROM του κινεζομάγαζου.

Ειναι αλλο το factory reset μεσα απο το UI και διαφορετικο οταν το κανουμε μεσα απο το mi recovery? Να σου πω δεν θυμαμαι ακριβως με ποια σειρα τα εκανα. Τωρα τι μπορω να κανω για να απαλαγω απο τα σκουπιδια της κινεζικης; :confused:

• Re: [Ενημέρωση 12-3-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ρε παιδιά γιατί αργεί τόσο πολύ η stable για ΜΙ4??
    • Ο/H longus έγραψε:

Να σου πω δεν θυμαμαι ακριβως με ποια σειρα τα εκανα. Τωρα τι μπορω να κανω για να απαλαγω απο τα σκουπιδια της κινεζικης; :confused:
      Κάνε Factory reset και ξαναπέρνα μια προηγούμενη stable (να έχεις και την επιλογή update στη νέα) για να δούμε αν είναι η Ρομ ή το κινητό ή η μπαταρία

Το μόνο σίγουρο πως αυτό που περίγραψες δεν είναι το φυσιολογικό
      Αυτό που θα σου έλεγα είναι μην έχεις ξεχάσει κανά Gps ανοιχτό και κάνουμε κόπο άσκοπα. Άσχετο αν είναι κλειστό (εννοείς sleep, γιατί αν ήταν κλειστό δεν θα έτρωγε τίποτα) τρώει το ίντερνετ για ενημέρωση, το gps κτλ
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H longus έγραψε:

Να σου πω δεν θυμαμαι ακριβως με ποια σειρα τα εκανα. Τωρα τι μπορω να κανω για να απαλαγω απο τα σκουπιδια της κινεζικης; :confused:
      Κάνε Factory reset και ξαναπέρνα μια προηγούμενη stable (να έχεις και την επιλογή update στη νέα) για να δούμε αν είναι η Ρομ ή το κινητό ή η μπαταρία

Το μόνο σίγουρο πως αυτό που περίγραψες δεν είναι το φυσιολογικό
      Αυτό που θα σου έλεγα είναι μην έχεις ξεχάσει κανά Gps ανοιχτό και κάνουμε κόπο άσκοπα. Άσχετο αν είναι κλειστό (εννοείς sleep, γιατί αν ήταν κλειστό δεν θα έτρωγε τίποτα) τρώει το ίντερνετ για ενημέρωση, το gps κτλ

Δεν εχει καρτα σιμ μεσα το τηλ και ολα ειναι κλειστα(wifi-gps). Σε κατασταση sleep( κλειστη οθονη) δεν επρεπε να "τρωει" μπαταρια. Τωρα που θα βρω την προηγουμενη σταθερη ρομ; εψαξα και εχει μονο την τελευταια(7.1.3).

• Διαφήμιση
    • Ο/H longus έγραψε:

Δεν εχει καρτα σιμ μεσα το τηλ και ολα ειναι κλειστα(wifi-gps). Σε κατασταση sleep( κλειστη οθονη) δεν επρεπε να "τρωει" μπαταρια. Τωρα που θα βρω την προηγουμενη σταθερη ρομ; εψαξα και εχει μονο την τελευταια(7.1.3).
      Αυτές είναι για το Mi4 (αυτό έχεις στο προφίλ σου)

Δεν χρειάζεται sim για να λειτουργήσει το gps... Δες γενικά από την καρτέλα μην πατήθηκε τίποτα περίεργο αν και λογικά έχεις δίκαιο
    • [Ενημέρωση 12-3-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

Να σας δειξω και μερικες φωτω απο τα σταστιστικα της μπαταριας.

• Κάνε το Factory reset και το install τότε και μας λες
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Κάνε το Factory reset και το install τότε και μας λες

Οκ φιλε μου αυτο θα κανω και θα επανελθω με τα αποτελεσματα. Παντως αμα δεις στις φωτω απο 95% που ηταν φορτισμενο με μηδεν χρηση εφτασε στο 57% σε 22 ωρες. Καθολου φυσιολογικο. Σε ευχαριστω και καλο βραδυ σε ολους.

• Διαφήμιση
    • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Ρε παιδιά γιατί αργεί τόσο πολύ η stable για ΜΙ4??
      Γιατί Mi-3 & Mi-4 είναι από τις συσκευές που θα πάρουν επίσημα Marshmallow Stable ROMs... ;) :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)