[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.........
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
Ο/H zpaf έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H zpaf έγραψε:
Ναι στο recovery.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
Ο/H Petros2445 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αυτό μου το έβγαζε στο redmi note 3 pro στην εγκατάσταση της ελληνικής stable, το έκανε όταν στο recovery διάλεγα wipe manually δηλαδή επέλεγα τα πάντα εκτός εξωτερικής sd. Τελικά έκανα την εγκατάσταση κανονικά όταν έκανε το απλό swipe για wipe το αυτόματο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Stable GTV 7. 1.18 ή Developer GTV-6.3.24 ROM για REDMI NOTE 3 PRO..?Ποια από τις δυο πιστεύετε είναι καλύτερη..?Eυχαριστώ!!
-
Ο/H stivpoli έγραψε:
Ποια από τις δυο πιστεύετε είναι καλύτερη..?
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H zpaf έγραψε:
Καλημέρα.
Είμαι με την developer 6.3.17 και πήγα από το recovery να εγκαταστήσω την νέα stable.
Έκανα πριν το flash ένα factory reset και μετά install την νέα rom αλλά μου έβγαλε error code 6.
Στην επόμενη προσπάθεια έβγαλε μήνυμα περί coface που ήταν ο bootloader που έβαλα για να περάσω την πρώτη developer rom.
Μάλλον θα χρειαστεί να περάσω έναν bootloader συμβατό με την νέα rom αλλά δεν γνωρίζω το πώς γίνεται αυτό.
Χρειάζεται pc ή μπορώ να τον κάνω install μέσα από το κινητό ;
Ευχαριστώ.
Τελικά ούτε ο bootloader είναι μιας και κατά την εγκατάσταση της νέας developer 6.3.24 εγκαταστάθηκε ο νέος και το error code 6 συνεχίζεται και με αυτόν.
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κυρίως όσο αφορά απόδοση και αυτονομία (κατανάλωση μπαταρίας....).Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...!
-
Ο/H stivpoli έγραψε:
Κυρίως όσο αφορά απόδοση και αυτονομία (κατανάλωση μπαταρίας....).Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...!
Για την 6.3.24 που ρωτάς είναι πολυ νωρίς αφού κυκλοφόρησε εχθες το βράδυ.... μετά από 2-3 μέρες μπορείς να βγάλει συμπεράσματα αυτονομίας... οπότε διαβαζε τα σχόλια των υπολοιπων μελών εδώ και σε 2-3 ημέρες θα έχεις μία σχετικά καλη απόψη
Πάντως είναι ανούσιο να συγκρίνεις αυτές τις 2 ROM ... να συγκρινεις παντα dev με dev και stable με stableRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
pechr σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση... Θα το ψάξω! Απλά έχω την stable και σκέφτομαι να περάσω σε dev...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0