[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
θα ακολουθησεις τον οδηγο της τελευταιας fastboot stable rom με το mi-flashRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H fotis έγραψε:
καλησπερα εχει κανενας παρομιο προβλημα με εμενα! εχω stable 7.2.8. και το pc suit δεν βλεπει το κινιτο μου..το pc μου το βλεπει κανονικα.εχω δοκιμασει πολλα αλλα τιποτα (εχω ενεργοποίηση το εντοπισμο σφαλματων usb και εχω κατεβαση παλι το pc suite)
-
Ο/H chrissdegrece έγραψε:
Παιδιά καλημερα,
είδα στην έκδοση για το Mi3 ότι πλέον είμαστε σε 6.0.1. Εχει κάποια ιδιαιτερότητα; Πως την κάνουμε install?
Τωρα είμαι σε 4.4 , 7.1 Stable
Θέλει ειδική διαδικασία για να περάσεις από Kit-Kat σε Marshmallow. Πέρασέ την με fast-boot => cancro-images-Stable-V7-2-8-0-twrp-GR και θα τα κάνει όλα μόνο του -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Παιδιά καλημερα,
είδα στην έκδοση για το Mi3 ότι πλέον είμαστε σε 6.0.1. Εχει κάποια ιδιαιτερότητα; Πως την κάνουμε install?
Εδώ ο καλλιτέχνης λέει ότι θα σβυσει ένα κάρο πράγματα:
How to Flash MIUI on Bricked MI 3, Mi 4 with Fastboot Mode
Στις οδηγίες στο φορουμ βρήκα κάτι περί "καθαρής εγκατάστασης":
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Ισχύει ή διαβάζω λαθος οδηγίες; Προφανώς και δεν θέλω να χάσω ότι έχει μέσα το τηλέφωνο
Θυμίζω ειμαι σε stable 7.1 -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Παιδιά καλημερα,
Εδώ ο καλλιτέχνης λέει ότι θα σβυσει ένα κάρο πράγματα:
How to Flash MIUI on Bricked MI 3, Mi 4 with Fastboot Mode
Στις οδηγίες στο φορουμ βρήκα κάτι περί "καθαρής εγκατάστασης":
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Ισχύει ή διαβάζω λαθος οδηγίες; Προφανώς και δεν θέλω να χάσω ότι έχει μέσα το τηλέφωνο
Θυμίζω ειμαι σε stable 7.1
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Αν μου επιτρέπετε να κάνω μια σύσταση που είδα στο freaktab πρώτη φορά και μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα.
Σε κάθε ROM είχε μέσα PDF με οδηγίες εγκατάστασης. Αν ήταν ίδιες με την προηγουμενη εκδοση τοτε φυσικά δεν είχε αλλαγές. Αν ομως έπρεπε να κάνεις κάτι διαφορετικό ενημέρωναν το PDF. -
Καλησπερα σε ολους και καλη Κυριακη. Τσιμπηστε με μηπως ονειρευομαι αλλα μολις ειδα την εκδοση stable 4.4.2 για redmi note 3g.
Ειναι ok δουλευει? ξερει κανεις? σε γενικες γραμμες πως την εγκαθιστουμε για να μην χασουμε τπτ απο παλια apps κλπ? έχω την προηγούμενη stable και το recovery με το κινεζικο menu.
Ευχαριστω εκ των προτερων! -
Ο/H Bodai έγραψε:
Να σας ρωτησω οταν τρεχω το mi flash και αναζητητω το αρχειο της fastboot rom το επιλεγω και με βαση τις φωτογραφιες του οδηγου θα πρεπει να μου εμφανιζει μεσα στο χωρο του προγραματος κατι στο σημειο index devices κτλπ. Αλλα δεν δειχνει τπτ.. Μηπως εχω κατεβασει λαθος fastboot rom; μηπως κανω καπου αλλου λαθος; thx εκ των προτερων
μετα απο δυο τρια install μολις συνδέω το κινητό το αναγνωρίζει και εμφανίζει αυτά που πρέπει στο mi flash. Για να είμαι και σίγουρη η fastboot rom είναι η
cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz
ε; ευχαριστώ
Sent from my HM 1S using Tapatalk -
Ο/H konstantinadnxth έγραψε:
Να σας ρωτησω οταν τρεχω το mi flash και αναζητητω το αρχειο της fastboot rom το επιλεγω και με βαση τις φωτογραφιες του οδηγου θα πρεπει να μου εμφανιζει μεσα στο χωρο του προγραματος κατι στο σημειο index devices κτλπ. Αλλα δεν δειχνει τπτ.. Μηπως εχω κατεβασει λαθος fastboot rom; μηπως κανω καπου αλλου λαθος; thx εκ των προτερων
Εσύ στο προφίλ σου έχεις δηλώσει το RedMi 1S (Armani) και όπως καταλαβαίνεις, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για την δική σου συσκευή.
Για ποιο λόγο θέλεις να περάσεις FastBoot ? -
-
Ευχαριστώ και πάλι για τις οδηγίες, πήγε μια χαρά η αναβάθμιση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0