[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Παιδιά μια ερώτηση εκτός θέματος..
Πιο πρόγραμμα κάμερας θεωρείται το καλύτερο για ενα ΜΙ4 με την 7.2?? -
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
το 5.1 anndroid για το redmi note 2 developer,,,,θα ενσωματωθεί στην καινούργια stable ???
-
Καλημέρα και πάλι. Το redmi note 3g παραμένει ημιθανές σε team win recovery χωρις λειτουργικό αλλά με όλους τους φακελλους μέσα όπως βλέπω από τον υπολογιστή.
Pechr έβαλα την ROM στο εσωτερικό του τηλεφωνου αλλα παλι ενω προχωραει αρχικα στο install παλι κολλαει και λεει fail τωρα σε αλλο σημειο οχι εκει που λεει fail to mount.
Tsikos εχω παρει backup αλλα μονο εφαρμογες με titanium και τωρα δεν ξεκιναει για να παρω backup την ROM οποτε...
Λεω να κατεβασω αλλη ROM η καποια παλια απο εδω αλλα δεν μπορω να βρω. Θα δω και στον υπολογιστη μηπως εχω κρατημενη καποια παλια και θα ενημερωσω.
Αν παραυτα εχετε καποια ιδεα ευπροσδεκτη. -
Ο/H caeser έγραψε:
Όλες οι roms που κυκλοφορούν για το Redmi Note 2, είτε είναι Developer rom, είτε Stable rom, βασίζονται στη Lollipop έκδοση του Android (5.0.2) , από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της συσκευής στην αγορά.
RedMi 2 FDD & RedMi 2 TD
- Πρώτη Android 5.1 Lollipop Version
- Ενσωμάτωση TWRP Recovery 3.0.0
- Ενσωματώθηκε το SMS Mod by dNomikos
- Προσθήκη του Dolby Atmos (Sound EQ & Effects)
- Αναβάθμιση του SwiftKey στη νέα BETA Version
- Δεν χρειάζεται να κάνετε ξεχωριστό wipe cache & Dalvik cache αφού τα κάνει μόνο του το Script
- Πρώτη Android 5.1 Lollipop Version
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Το ερώτημα όμως είναι Marshmellow θα δούμε στο Note 2 και ΠΟΤΕ?
-
για να λες εσυ το βλεπω δυσκολο
-
Καλησπερα, μολις ενημερωθηκα οτι η αιτηση μου εγκριθηκε για το ξεκλειδωμα. Θα μπορουσατε να μου δωσετε εναν οδηγο να ακολουθησω ωστε να κανς clean install το ελληνικο ρομ? (Επισης θα μπορω να κανω updates μεσω updater της miui?)
ΥΓ: Δεν εχω κανει τιποτα στο κινιτο, εχει global stable miui και μολις πηρα αδεια. -
Ο/H AngelosN έγραψε:
Καλησπερα, μολις ενημερωθηκα οτι η αιτηση μου εγκριθηκε για το ξεκλειδωμα. Θα μπορουσατε να μου δωσετε εναν οδηγο να ακολουθησω ωστε να κανς clean install το ελληνικο ρομ? (Επισης θα μπορω να κανω updates μεσω updater της miui?)
ΥΓ: Δεν εχω κανει τιποτα στο κινιτο, εχει global stable miui και μολις πηρα αδεια.
Και γενικά διάφοροι οδηγοί που κατά καιρούς θα βγαίνουν για την συσκευή σου => HowTo/Οδηγοί -
Ο/H AngelosN έγραψε:
ΥΓ: Δεν εχω κανει τιποτα στο κινιτο, εχει global stable miui και μολις πηρα αδεια.
Οδηγό θα βρεις ΕΔΩ και στο εξής ότι χρειαστείς που αφορά τη συσκευή σου, μπορείς να ποστάρεις ΕΔΩ, που είναι το topic που γίνεται συζήτηση για το κινητό που έχεις.
Καλή επιτυχία με τα φλασαρίσματα και καλορίζικο το "τερατάκι" σου! -
Ο/H Gorgolemis έγραψε:
Ο/H elpa02 έγραψε:
Ρε παιδιά έχω εγκατεστημένο το app της Vodafone αλλά το widget δε δουλεύει. Απεγκατεστησα και εγκατάσταση πάλι αλλά τίποτα. Συνεχώς μου λέει ότι πρέπει να κλείσω το wifi. Είμαι με την τελευταία stable. Πριν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Καλησπερα και παλι σε ολους. Καθενας με τον πονο του και γω με τον δικο μου.
Note 3g συνεχεια.
Κατοπιν πολλων αποτυχημενων προσπαθειων να βαλω την 4.4.2 στο xiaomi και αλλων τοσων ως ασχετος να το δολοφονησω εντελως, τελικα ειχα την αναλαμπη να βαλω την 4.2.2 5.2.10 εκδοση της ROM.
Ως εκ θαυματος δειχνει να δουλευει αγνωστο εις ποια κατασταση.
Μολις ανοιξε μαλλον στην προτεραν.
Ερώτηση : πως τελικα μπορω να βαλω την 4.4.2 που εχω σκασει τελικα?
Αν μπορει κανεις βοηθεια.
Ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0