Στην 7.2.3 σε redmi note 2 παρατήρησα σημαντικά αυξημένη κατανάλωση στην μπαταρία σε αντίθεση με ότι αναφέρεται εδώ. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;
[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Ο/H spyrossss έγραψε:
Και από εμένα όλα οκ,εκτός από ένα lag που κάνει στο άλμπουμ φωτογραφιών στο zoom in-out.
Επειδή έχουμε το ίδιο κινητό, θα ήθελα να δοκιμάσεις κάτι και να μου πεις αν lagαρει ακόμη στις φωτογραφίες..
Καθώς βάζεις τα δύο σου δάχτυλα πάνω σε μία φωτογραφία για να την μεγενθύνεις, θα κρατήσεις το ένα δάχτυλο σταθερό και θα μετακινείς μονο το άλλο δάχτυλο..
Δοκίμασε το και πες μου αν σου lagαρει ακόμη..Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Ο/H spyrossss έγραψε:
Το δοκίμασα και πάλι ψιλό λαγκάρει.
Αυτή που προσφέρεται στην κοινότητα;Redmi Note 8T (Willow)
Αυτήν εδώ έχω περάσει
'xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.2.3.0'
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spyrossss έγραψε:
Αυτήν εδώ έχω περάσει
'xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.2.3.0'
Μπες στο TWRP και κάνε wipe cache & dalvik cache και μετά reboot system.
Μόλις θα επιλεξεις reboot θα σε ρωτήσει αν θελεις να εγκαταστήσεις το superSU που θα σου προτεινα να μην το κάνεις.
Μετά την επανεκκίνηση θα τρέξει η μπάρα εγκατάστασης... θα περιμένεις 20 λεπτά να ολοκληρωθεί η μπάρα.
Μόλις ανοίξει το κινητό σου δοκιμασε πάλι να δεις αν σου lagαρει..Redmi Note 8T (Willow)
Θα χαθούν τα δεδομένα με αυτήν την διαδικασία; Επίσης πρόκειται να δημιουργηθούν προβλήματα που δεν ειχα μετά την διαδικασία;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spyrossss έγραψε:
Θα χαθούν τα δεδομένα με αυτήν την διαδικασία; Επίσης πρόκειται να δημιουργηθούν προβλήματα που δεν ειχα μετά την διαδικασία;
Επίσης θα καθαρίσουν οι δύο αυτές μνήμες και το κινητό σου θα πάρει μία φρεσκάδαRedmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H spyrossss έγραψε:
Και από εμένα όλα οκ,εκτός από ένα lag που κάνει στο άλμπουμ φωτογραφιών στο zoom in-out.
Καθώς βάζεις τα δύο σου δάχτυλα πάνω σε μία φωτογραφία για να την μεγενθύνεις, θα κρατήσεις το ένα δάχτυλο σταθερό και θα μετακινείς μονο το άλλο δάχτυλο..
Δοκίμασε το και πες μου αν σου lagαρει ακόμη..
-
-
Ο/H ntel0s έγραψε:
Σα να ματιασια το κινητο μου . Σημερα πηγα να το ξεκλειδωσω και το ειδα πως ζητουσε κωδικο pin. Ελπιζω να μην ξαναγινει. Σε περιπτωση που το ξαναδω με wipe cache θα λυθει το προβληματακι?
Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H ntel0s έγραψε:
Σα να ματιασια το κινητο μου . Σημερα πηγα να το ξεκλειδωσω και το ειδα πως ζητουσε κωδικο pin. Ελπιζω να μην ξαναγινει. Σε περιπτωση που το ξαναδω με wipe cache θα λυθει το προβληματακι?
Xiaomi Redmi Note 8T
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0