παιδια σορυ...αν μπορει καποιος να μου στειλει πει για εγκατασταση απο stable του κινεζομαγαζου στην καινουρια 7.2. Το κινητο εχει αγοραστει τελος του 15 και δεν το εχω πειραξει καθολου αλλα εχει πολυ κακη διαχειρηση της ram. ευχαριστω
[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Ο/H osakis21 έγραψε:
αν μπορει καποιος να μου στειλει πει για εγκατασταση απο stable του κινεζομαγαζου στην καινουρια 7.2
Την Ελληνική?
Επίσης μιλάς για mi4c? -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H spyrossss έγραψε:
Θα χαθούν τα δεδομένα με αυτήν την διαδικασία; Επίσης πρόκειται να δημιουργηθούν προβλήματα που δεν ειχα μετά την διαδικασία;
Επίσης θα καθαρίσουν οι δύο αυτές μνήμες και το κινητό σου θα πάρει μία φρεσκάδα
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spyrossss έγραψε:
Το δοκίμασα αυτό,αλλά διαπίστωσα μία μικρή καθυστέρηση σε ότι ανοίγω σε αντίθεση με πριν.
Είναι η μνήμη που θυμάται τις κινήσεις σου. Κάνει πιο γρήγορο το κινητό μας. Αλλά άμα περάσει καιρός και δεν τη καθαρίσουμε, υπερφορτίζεται και έχει αντίθετα αποτελέσματα. -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H osakis21 έγραψε:
αν μπορει καποιος να μου στειλει πει για εγκατασταση απο stable του κινεζομαγαζου στην καινουρια 7.2
Την Ελληνική?
Επίσης μιλάς για mi4c?
-
Ο/H osakis21 έγραψε:
Θελω να βγαλω την stable του κινεζου και να περασω την ελληνικη 7.2.4.0 σε mi4c. Εναν οδηγο για να το κανω πρωτη φορα θελω.
-
Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας...προσπαθω να κανω φορτωσω την νεα ρομ για το mi4....δυστηχως μεσα απο τον Updater δεν γινεται ( μου βγαζει οτι κατι δεν πηγε καλα και δεν γινεται κατι ) ενω μεσα απο το official recovery mode της συσκευης οταν παει ν φτασει στο 99% μου εμφανιζει fail...
Τι πρεπει να κανω? κανω κατι λαθος ?
Ευχαριστω πολυ -
-
-
-
κ αυτο το zip στη 1η σελιδα με ονομα :
Mi-4 (Cancro) => xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.2.8.0.zip
τι ειναι ? -
Ο/H narcsoul έγραψε:
κ αυτο το zip στη 1η σελιδα με ονομα :
Mi-4 (Cancro) => xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.2.8.0.zip
τι ειναι ?