Διαφήμιση

[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • MIUI V7
    • Καλησπέρα, είμαι με stable 706 και κατεβάζω στο τηλέφωνο την 723. Μόνο με twrp γίνεται ή αναβάθμιση ή και με την ενημέρωση της miui επάνω δεξιά στις 3 τελείες θα επιλέξω πακέτο ενημέρωσης? Redmi note 2 έχω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Jordan Nidis έγραψε:

Καλησπέρα, είμαι με stable 706 και κατεβάζω στο τηλέφωνο την 723. Μόνο με twrp γίνεται ή αναβάθμιση ή και με την ενημέρωση της miui επάνω δεξιά στις 3 τελείες θα επιλέξω πακέτο ενημέρωσης? Redmi note 2 έχω.

Οκ την πέρασα

• Ο/H Jordan Nidis έγραψε:

Καλησπέρα, είμαι με stable 706 και κατεβάζω στο τηλέφωνο την 723
      Απλά να απαντήσω μιας και δεν ξέρω με ποιο τρόπο το έκανες

Γίνεται και με το updater. Γενικά άμα μία Ρομ είναι της ίδιας κατηγορίας (πχ ελληνική stable) και κάνεις αναβάθμιση τότε γίνεται και από τον updater. Αν αλλάζεις Ρομ ή αν δεν είναι και οι 2 ελληνικές ή έχουν διαφορά στην κατηγορία (stable - developer) τότε δεν πας από updater.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H Jordan Nidis έγραψε:

Καλησπέρα, είμαι με stable 706 και κατεβάζω στο τηλέφωνο την 723
      Απλά να απαντήσω μιας και δεν ξέρω με ποιο τρόπο το έκανες

Γίνεται και με το updater. Γενικά άμα μία Ρομ είναι της ίδιας κατηγορίας (πχ ελληνική stable) και κάνεις αναβάθμιση τότε γίνεται και από τον updater. Αν αλλάζεις Ρομ ή αν δεν είναι και οι 2 ελληνικές ή έχουν διαφορά στην κατηγορία (stable - developer) τότε δεν πας από updater.

Ναι με το updater το έκανα και όλα οκ.

• Πρόσφατη παρατήρηση:

note3pro 2/16 με 6.5.12 ελληνική dev: δροσερό και μπαταρία ατελείωτη

note3pro 3/32 με 7.2.5 ελληνική stable: ανεβάζει κάπως θερμοκρασία και αισθητά γρήγορο άδειασμα μπαταρίας, χωρίς ιδιαίτερη χρήση

κανείς άλλος με παρόμοια εμπειρία;
    • [Ενημέρωση 16-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ναι φίλε μου έτσι είναι. Είναι preroot η έκδοση γιαυτό...υπάρχει θέμα με το supersu και δεν μπαίνει σε deepsleep οπότε και ζεστό είναι και μπαταρία τρώει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H Souits έγραψε:

Ναι φίλε μου έτσι είναι. Είναι preroot η έκδοση γιαυτό...υπάρχει θέμα με το supersu και δεν μπαίνει σε deepsleep οπότε και ζεστό είναι και μπαταρία τρώει.

Κατάλαβα - συνεπώς, εκτός από επιστροφή σε dev, δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω, σωστά;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Souits έγραψε:

Είναι preroot η έκδοση γιαυτό..
      Νομίζω ανάποδα τα διάβασες

Ο φίλος λέει ότι με dev είναι κρύο το κινητό και με stable ζεστό

Ανάποδα θα έπρεπε να ήταν αν είναι αυτό. Λογικά κάτι συμβαίνει. Πάντως το δικό μας pro με 3/32 και ελληνική stable είναι ψυχρότατο.

Δες λίγο τι σου τρώει την μπαταρία

Επίσης @elix όταν έκανες install στο τέλος τέλος σε ρώτησε για SuperSu και έπρεπε να έλεγες όχι. Αν είπες ναι ξαναφλάσαρε τη Ρομ από πάνω (Δεν θα χάσεις τίποτε) και πες όχι όταν σε ρωτήσει.
    • Η 7.2.5 η Ελληνικη για το kenzo το script δίνει κατευθείαν install το supersu οπότε στην ουσία το λέμε preroot. Το είπα στον @MIUI_ART αλλά δεν το άλλαξε ακόμα.

ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Αν είναι έτσι τότε μπορεί να πάει και σε άλλη Stable

Οκ. Επειδή έγραφε πως αναγκαστικά πρέπει να πάει dev νόμισα ότι μιλούσατε γενικά για τις stable και dev.

:thumbsup:
    • Ο/H Souits έγραψε:

Η 7.2.5 η Ελληνικη για το kenzo το script δίνει κατευθείαν install το supersu οπότε στην ουσία το λέμε preroot. Το είπα στον @MIUI_ART αλλά δεν το άλλαξε ακόμα.

Τώρα εντάξει μπερδεύτηκα μια χαρά.

Πως γίνεται να μην εγκαταστήσω το supersu εάν το κάνει αυτόματα;

Εκτός αν πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσω προηγούμενη Stable.
    • Διαφήμιση
    • Εάν δεν θες root και εάν έχεις θέματα με shell και οτι δεν μπαίνει σε deepsleep αναγκαστικά πάς σε 7.2.2. Η 7.2.5 είναι ρουταρισμένη απο το script της εγκατάστασεις.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~