Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο coolicool και ένα ακόμα μεγαλύτερο στο forum για την καταπληκτική δουλιά που κάνετε σας ευχαριστώ.
[Αποτέλεσμα κλήρωσης] Κερδίστε ένα RedMi 3 από το Coolicool
- Ολοκληρώθηκε
-
-
-
-
-
-
Καλορίζικο Teodorzaf!!!Ο/H teodorzaf έγραψε:
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο coolicool και ένα ακόμα μεγαλύτερο στο forum για την καταπληκτική δουλιά που κάνετε σας ευχαριστώ.
-
-
Το τηλέφωνο είναι άριστο @teodorzaf! Το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ο/H teodorzaf έγραψε:
-
-
-
Το τηλέφωνο το έχω εδώ και 2 εβδομάδες, και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος. Το πιο δυνατό του σημείο, που γιαυτό προτιμήθηκε είναι η μπαταρία. Από κάμερα λίγο μας τα χαλάει αλλά με αυτά τα λεφτά είναι σούπερ. Επεξεργαστής και μνήμη οκ. περιμένω να το ξεκλειδώσω επίσημα από την xiaomi για να βάλω καμιά δικιά μας rom όπως αλώστε κάνω και με τα υπόλοιπα xiaomi που έχω.Ο/H sermike75 έγραψε:
Συγχαρητήρια @teodorzaf. Περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις!!!
Ο/H spmargar έγραψε:
Το τηλέφωνο είναι άριστο @teodorzaf! Το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ο/H teodorzaf έγραψε:
Η γυναίκα μου έφαγε το redmi note 3g, αφού την βολεύει η οθόνη, και εμένα με κούρασε το μέγεθος.Ο/H Mitsos έγραψε:
Συγχαρητήρια teodorzaf καλορίζικο (αλλά φοβαμαι θα στο φάει καμιά γυναίκα) :))
αυτό κάνω.Ο/H johnkritsotakis έγραψε:
συγχαρητήρια teodorzaf. "λιώσε" το !!!
Ευχαριστώ για τις ευχές σας. -
Καλορόζικο, τυχεράκια!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες