μετα την εγκατάσταση δεν δουλεύει το μπλε δοντι (bluetooth)!! ξέρει κάποιος κάτι ?
[GTV-6.3.10/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/3 03:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Επειδή χθες είχα τραπέζι και έβγαλα φωτογραφίες είναι γεμάτη Αγγλικά η Ρομ για το mi4c στο άλμπουμ. Yπάρχει το send, edit, delete και μετά το κουμπί περισσότερα που και εκεί μέσα έχει αγγλικά. Επίσης όταν πας να διαγράψεις μία φωτογραφία συνεχίζει με την ειδοποίηση όλη στα αγγλικά (when you delete photo or video.....etc). Αυτά
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H kaplaz έγραψε:
Ξερει κανεις γιατι στην 6.3.3 και στην 6.3.10 δε γινεται εγκατασταση του mi key και πως μπορω να το εγκαταστησω
Κανένα μήνυμα απλώς δεν υπάρχει πουθενά το Mi key
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kaplaz έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελληνες DevelopersΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Γειά σας έχω mi3 και είδα ότι προστέθηκαν διαφορά καλούδια όπως το dolby atmos και μερικά αλλά που αναγράφεται παραπάνω. Τώρα ήθελα να ρωτήσω τα υπόλοιπα που θα προστεθούν σιγά σιγά που αναφέρετε σε άλλο post με τις αλλάγες τις ρομ ποτέ θα προστεθούν;
Και κάτι πολύ βασικό... Πότε θα ενεργοποιηθεί το ροοτ από το κέντρο ασφαλείας ώστε να μην χρειαζόμαστε την εφαρμογή super su; -
-
Ο/H jinoo έγραψε:
Ο/H softwareas έγραψε:
Στο Redmi 2, η TWRP 3.0.0 δεν μπορεί να τρέξει την αναβάθμιση. Έτσι αναγκάστηκα και πέρασα με fastboot την προηγούμενη TWRP, έκανα την αναβάθμιση. Μου έβγαλε το κλασικό error για failed cannot mount /cache, και η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Βέβαια η νέα 6.3.10 μου έβαλε πάλι την TWRP 3.0.0. Επίσης το Dolby Atmos δεν το έβαλε, οπότε πήγα στο zip της αναβάθμισης, έκανα extract το αρχείο dolby.zip από τον φάκελο dolby, και το έκανα εγκατάσταση από recovery (την TWRP 3.0.0 Πλέον)
Αν από Εργαλεία->Αναβάθμιση πατήσω επιλογή πακέτου για αναβάθμιση μου βγάζει 'Αδυναμία εισόδου σε λειτουργία Recovery' με την TWRP 3.0.0
Υποθέτω ότι η νέα TWRP έχει κάποιο θέμα με το Redmi 2
-
Ο/H taxbak έγραψε:
Ο/H jinoo έγραψε:
Ο/H softwareas έγραψε:
Στο Redmi 2, η TWRP 3.0.0 δεν μπορεί να τρέξει την αναβάθμιση. Έτσι αναγκάστηκα και πέρασα με fastboot την προηγούμενη TWRP, έκανα την αναβάθμιση. Μου έβγαλε το κλασικό error για failed cannot mount /cache, και η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Βέβαια η νέα 6.3.10 μου έβαλε πάλι την TWRP 3.0.0. Επίσης το Dolby Atmos δεν το έβαλε, οπότε πήγα στο zip της αναβάθμισης, έκανα extract το αρχείο dolby.zip από τον φάκελο dolby, και το έκανα εγκατάσταση από recovery (την TWRP 3.0.0 Πλέον)
Αν από Εργαλεία->Αναβάθμιση πατήσω επιλογή πακέτου για αναβάθμιση μου βγάζει 'Αδυναμία εισόδου σε λειτουργία Recovery' με την TWRP 3.0.0
-
Τα ίδια
Ο/H taxbak έγραψε:
Ο/H jinoo έγραψε:
Ο/H softwareas έγραψε:
-
Καλημέρα σήμερα δόθηκε σε κυκλοφορία η αναβάθμιση του Mi Pc Suite 3.2.1.3111 από εδώ το link:
Mi PC Suite Version 3.2.1.3111 Is Being Released!! Download Here!! - Mi Note/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum με τις οδηγίες για να είναι λειτουργικό αν κατάλαβα καλά (Γνώσεις Αγγλικών ελάχιστες) πρέπει να αναβαθμιστή στην έκδοση 3.2.1.3041.
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H kaplaz έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελληνες Developers
Κατέβασα την εφαρμογή αλλά δεν μπορώ να την εγκαταστήσω. Μού γράφει δεν εγκατασταθηκε.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επίσης κολλάει η κάμερα. Παίρνω φωτό, και κολλάει η οθόνη.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα