εμένα σταμάτησε να με συνδέει στο wifi έτσι ξαφνικά..Μια βοήθεια ?
[GTV-6.3.10/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/3 03:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
καλημερα
ερωτηση αν βαλω την μιγιου σε σαμι S3 βλεπω ειναι v5 θα μπορεσω μετα να βαλω V7
An και δεν πρεπει να ρωτησω εδω αλλα πιστευω οτι θα παρω ποιο γρηγορα απαντηση
συγνωμη για το oftopic -
Ο/H sideris20250 έγραψε:
καλημερα
ερωτηση αν βαλω την μιγιου σε σαμι S3 βλεπω ειναι v5 θα μπορεσω μετα να βαλω V7
An και δεν πρεπει να ρωτησω εδω αλλα πιστευω οτι θα παρω ποιο γρηγορα απαντηση
συγνωμη για το oftopic
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
-
την έβαλα σήμερα μέτα το περιβόητο ξεκλείδωμα του bootloader ,οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές...
' -
Παιδια, υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να κρατησω backup της συσκευης ωστε οταν κανω restore μνημες και τα παντα,να το εχω ακριβως στην ιδια κατασταση με πριν? Χρησιμοποιω το mi account μου και επαναφερει ολες τις εφαρμογες μου που ειχα,τα μηνυματα τις κλησεις/επαφες κτλ αλλα δεν μου επαναφερει τις ρυθμισεις της συσκευης και πρεπει να τα κανω ολα απο την αρχη (να φτιαξω μεγεθος γραμματοσειρων ας πουμε,ποσοστιαια ενδειξη μπαταριας και τετοειες ρυθμισεις εννοω)
Δεν θελω απο το twrp γιατι ειχα κρατησει ενα backup με το twrp 3 και για καποιο λογο δεν μου το διαβαζει.
Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να κανω το παραπανω? -
Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Δεν θελω απο το twrp γιατι ειχα κρατησει ενα backup με το twrp 3 και για καποιο λογο δεν μου το διαβαζει.
Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να κανω το παραπανω?
Αν ξέρεις πότε έκανες το update (που αναγράφεται στο save) μπορούμε να βάλουμε απλά το σωστό twrp (που είχες τότε) και να σου κάνει restore κανονικά.
Προχώρα το θέμα όμως στο τόπικ του backup -
Ο/H Giannisagal έγραψε:
μετα απο ενα battery calibration που ειχα να κανω και καιρο ειναι η καλητερη ρομ στο θεμα μπαταριας εδω και αρκετο καιρο.....κατα τα αλλα ολα οκ προς το παρων!!!
Πως κάνουμε calibration την μπαταρία;;
Επιπλέον σε όλες τις rom μου βγάζει στο άσχετο στην οθόνη ένα daily summary. Διαφήμιση έιναι αύτο. Πως το εξαφανίζω;;;
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H manosc4 έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
μετα απο ενα battery calibration που ειχα να κανω και καιρο ειναι η καλητερη ρομ στο θεμα μπαταριας εδω και αρκετο καιρο.....κατα τα αλλα ολα οκ προς το παρων!!!
Επιπλέον σε όλες τις rom μου βγάζει στο άσχετο στην οθόνη ένα daily summary. Διαφήμιση έτσι αύριο. Πως το εξαφανίζω;;;
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οσο αφορα αυτο το daily summary που σου εμφανιζει δεν γνωριζω φιλε περιμενε και καποιος θα σου απαντησει μην κανω καμια πατατα!!!
" Γεωπόνος”
-
Ο/H manosc4 έγραψε:
Επιπλέον σε όλες τις rom μου βγάζει στο άσχετο στην οθόνη ένα daily summary. Διαφήμιση έιναι αύτο. Πως το εξαφανίζω;;;
-
Θα μπορουσε στη νεα ρομ να μπει καποιο ar effect οπως εχουν τα sony? Επισης προσεξα οτι σε redmi note 2 στο αλμπουμ σε επεξεργασια φωτο εχει αλλα σε ελληνικα και αλλα σε αγγλικα. Στη προηγουμενη ας πουμε οτι για τον ορισμο φωτο για ταπετσαρια ηταν ελληνικα τωρα λεει set as wallpaper.Redmi 5 Plus
RedMi Note 2
Redmi 3
AMAZFIT Bip
Mi Bluetooth Headset
Roidmi
Mi Band 1s
Xiaomi TS Sunglasses
Yeelight
Mi Composition Scale
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0