Παιδια εκτος απο τα προβλήματακια που ειχα αναφερει σε προηγουμενα σχολια βλεπω οτι δεν συγχρονίζει το αλμπουμ στο mi account κατα αλλα ολα καλα στο redmi note 3
[GTV-6.3.10/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/3 03:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Δεν θελω απο το twrp γιατι ειχα κρατησει ενα backup με το twrp 3 και για καποιο λογο δεν μου το διαβαζει.
Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να κανω το παραπανω?
Αν ξέρεις πότε έκανες το update (που αναγράφεται στο save) μπορούμε να βάλουμε απλά το σωστό twrp (που είχες τότε) και να σου κάνει restore κανονικά.
Προχώρα το θέμα όμως στο τόπικ του backup
-
Είσαι ο πρώτος που ακούω να μην δέχεται το κινητό του το Nandroid
-
Ο/H metalmike έγραψε:
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το sms mod...το mod του dnomikos για τα sms λειτουργεί μόνο εφόσον τα γράμματα είναι κεφαλαία. Το mod από το sMiUI ROM Kitchen λειτουργεί είτε με κεφαλαία είτε με μικρά, με οποιαδήποτε σύμβολα κλπ. Υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθεί η αλλαγή αυτή ώστε να μη χρειάζεται να είναι τα γράμματα κεφαλαία;
Το αρχικό MOD στο οποίο στηριζόμαστε έτσι δουλεύει και έτσι το έχει και η sMiUI. Αλλά με αυτό τον τρόπο (πάντα ενεργό) μετέτρεπε πάντα από μόνο του σε κεφαλαία ακόμα και μικρά μηνύματα (εισερχόμενα και εξερχόμενα) για τα οποία δεν υπήρχε λόγος μετατροπής λόγω του ότι ήταν αρκετά μικρότερα από 70 χαρακτήρες. Ετσι λοιπόν χάνεις την δυνατότητα να ανταλλάζεις Unicode μηνύματα (με μικρά και κεφαλαία Ελληνικά) και για αυτό το λόγο έχει τροποποιηθεί λίγο για την Ελληνική γλώσσα όπως έχει αναφερθεί και εδώ. -
Άλλο που παραρηρησα με την νέα Ρομ είναι ότι το Άλμπουμ φωτογραφιών μου το βγάζει στα Αγγλικά εκτός από όταν μπαίνω στο κρυφό άλμπουμ το οποίο εκεί μου βγάζει τις επιλογές στα ελληνικά.. Υπάρχει καμία λύση ή μένουμε έτσι προς το παρόν?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H manosc4 έγραψε:
Επιπλέον σε όλες τις rom μου βγάζει στο άσχετο στην οθόνη ένα daily summary. Διαφήμιση έιναι αύτο. Πως το εξαφανίζω;;;
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dimis_golf έγραψε:
Θα μπορουσε στη νεα ρομ να μπει καποιο ar effect οπως εχουν τα sony? Επισης προσεξα οτι σε redmi note 2 στο αλμπουμ σε επεξεργασια φωτο εχει αλλα σε ελληνικα και αλλα σε αγγλικα. Στη προηγουμενη ας πουμε οτι για τον ορισμο φωτο για ταπετσαρια ηταν ελληνικα τωρα λεει set as wallpaper.
Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Άλλο που παραρηρησα με την νέα Ρομ είναι ότι το Άλμπουμ φωτογραφιών μου το βγάζει στα Αγγλικά εκτός από όταν μπαίνω στο κρυφό άλμπουμ το οποίο εκεί μου βγάζει τις επιλογές στα ελληνικά.. Υπάρχει καμία λύση ή μένουμε έτσι προς το παρόν?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Απ ότι έψαξα στο ίντερνετ είναι από το TouchPal που χρησιμοποιώ.
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H manosc4 έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναφορικά με την σημερινή rom....
MIUI 7 China Developer ROM 6.3.17 for Mi 5, Redmi 3 and Redmi Note 3 (Qualcomm) released today. Please go to "Updater" and choose full package to upgrade. If you update from other ROMs, please don't forget to back up and wipe all data before flashing to avoid data conflicts.
MIUI 7 China Developer ROM 6.3.17 Full Changelog
System
Optimization - Opening images in Weibo (03-17)
Messaging
Optimization - Accessibility in Messaging. Buttons for a call back and contact details, voice-over for attachments. (03-15)
Market
New - Viewing items in categories and subcategories was made more effective (03-15)
Optimization - When the phone isn't connected to power and runs in Power saving mode, it won't search for updates or update automatocally (03-15)
Optimization - Tap to enlarge screenshots in the app description (03-15)
Introducing new card design for AppStore
Permissions Manager
Optimization - Preventing apps which have permissions to read notifications from starting automatically (03-16)
Mi Credit
New - New design for Mi Credits start page (03-16)
Optimization - After the payment, prepaid phone cards and Mi Credit cards go to Mi Credits (03-16)
Optimization - Prompts for using third party coupons (03-16)
Optimization - More detailed descriptions for Mi Account errors (03-16)
Optimization - English translation for some parts (03-16)
Optimization - Improved permissions for Android M (03-16)
Fix - Problems with input method while unlocking Mi Credits center (03-16)
Security
New - Fingerprint unlock for custom apps (03-15)
MI Wallet
New - New design for Mi Wallet's checkout (03-16)
New - Installment payments in Mi Wallet (03-16)
Optimization - A tag with interest-free period for credit card bills (03-16)
Fix - Issues with switching Mi Accounts in the web version of Mi Wallet (03-16)
Fix - Issues with garbled text in Mail (03-16)
Fix - After user's email couldn't be verified, info was displayed as null (03-16)
Fix - Errors with fingerprint payments in Mi 5 (03-16)
Fix - Problems with recognizing bills for Citibank credit cards (03-16)Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ωραία πράγματα,οπότε σιγά σιγά θα έχουμε και Ελληνικές για αυτές τις συσκευές
Πάμε για ξεκλείδωμα και καπάκια δίκια μας
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-