καλο θα ηταν να χαλαρωσουμε λιγο διοτι ετσι προκαλουμε αγχος στον admin μας ενταξει θα παρετε καποια στιγμη καινουργια ρομ.
[GTV-6.3.10/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/3 03:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H nautos έγραψε:
Καλημέρα σε όλους , τελικά μετά απο μια εβδομάδα με αυτή τη rom παρατήρησα ότι η διαχείριση της μπαταρίας είναι χάλια και απο θέμα απόκρισης είναι η χειρότερη απο όλες , άντε να λυθεί το ζήτημα με τον ΟΤΕ μπας και δούμε κάτι καλύτερο.
Α ξέχασα , κάντε κάτι με τη σελίδα διότι το τελευταίο καιρό έχει βαρύνει αρκετά!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ενημερώθηκα πριν από λίγο πως θα τελειώσουν οι επισκευές σήμερα, και μάλλον θα έχουμε και πάλι Internet.
Ευτυχώς μας λυπήθηκε και ο ΘΕΟΣ και σήμερα έχουμε μία φανταστική λιακάδα και ζεστούλα...
Λές και ο Dear GOD να ξέμεινε από ROM (MIUI) και μας έκανε την χάρη να φτιάξει και ο καιρός ?
Ελπίζω να χαλάρωσες κάπως έτσι....
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
παιδια εχετε παρατηρησει κανα θεμα με gps?βγηκα για τρεξιματακι σημερα κ μου εδειξε ότι σε 50 λεπτα εκανα 600μ!!!ουτε μπουσουλώντας να πηγαινα!!!:))))))))))))))))))))))
κατά τα αλλα η μπαταρια από προχθες εχει βελτιωθεί παρα πολύ σε σχεση με τις πρωτες μερες. -
Εμενα μου έδειχνε ότι πετούσα αφού εσχιζα δια μέσω των κτηρίων και όχι από την οδό, αλλά επειδή εγκατέστησα το πρωί ειδικό πρόγραμμα που μου δείχνει τη διαδρομή μου, νόμιζα ότι ήταν δικό του λάθος και όχι του gps.
-
guys που να σας πω τι έπαθα εγώ !!!!!
Πήγαινα Γερμανία με την Aegean και ανοίγω το GPS...και μαντέψτε τι άκουσα???
''Έχετε υπερβεί το όριο ταχύτητας''Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Ο/H nautos έγραψε:
Καλημέρα σε όλους , τελικά μετά απο μια εβδομάδα με αυτή τη rom παρατήρησα ότι η διαχείριση της μπαταρίας είναι χάλια και απο θέμα απόκρισης είναι η χειρότερη απο όλες
-
-
Μόλις ψήφισα, "Καλή με ελάχιστα προβλήματα"....μετά από 7 μέρες οι παρατηρήσεις που έχω είναι:
1. Όχι και τόσο καλή διαχείριση μπαταρίας, στο GSAM Battery έπεσε ο μέσος στις 3 ώρες και 30 λεπτά περίπου.
2. Έκλεινε τις εφαρμογές που είχα κλειδωμένες να δουλεύουν συνέχεια (vimber, gravity screen, 17track...)
3. Έχανε το bluetooth, αν πέρναγαν μερικά λεπτά χωρίς χρήση έκανε αποσύνδεση.
4. Στο bluetooth επίσης ο ήχος έκανε παράσιτα σε ανύποπτες στιγμές.
5. Το GPS, δεν είχε τόσο καλό απόδοση, έχανε κάποιες στιγμές ως προς το σημείο που ήμουν, παρ' όλο που το το είχα στο αυτοκίνητο χωρίς θήκη (σε HERE maps)
6. Κάποιες στιγμές, σπάνια αλλά το έκανε , έχασε την σύνδεση WiFi.
Αυτά από εμένα -
-
επειδή σήμερα παρατήρησα πρόβλημα με αποσυνδέσεις του gps όταν έτρεχα με το runtastic θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που έβαλε την επόμενη 6.3.17 το έλυσε ή αν θα πρέπει να βάλω την προηγούμενη!
ΕυχαριστώXiaomi Redmi Note25
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα