Από τη στιγμή που άλλαξες τόσες μπαταρίες και rom και το πρόβλημα παραμένει, η αιτία μπορεί να μην είναι η μπαταρία αλλά ίσως κάπου αλλού στο hardware ή ακόμη και σε κάτι που δημιουργήθηκε όταν την άλλαξες πρώτη φορά.
xiaomi redmi note 2 , ξαφνικό κλείσιμο.
-
-
Προφανώς ήταν η μόνη πραγματικά γνήσια και όλες οι άλλες δεν ήταν καλής ποιότητας, αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις εάν δοκιμάσεις για μία μέρα την γνήσια μπαταρία που έδωσες στον φίλο σου να δεις εάν κάνει τα ίδια.Ο/H phonekiller έγραψε:
τι στο κέρατο είχε εκείνη η μπαταρία ένας θεός ξέρει!
Αν δεν τα κάνει όλες οι μπαταρίες που πήρες ήταν μούφα, αν συνεχίσει, πολύ πιθανό να έχεις πρόβλημα στην μητρική. -
βρήκα κάποιον να μου δανείσει μπαταρία μαμά για να δω εαν θα το κάνει. Εγώ νομίζω πως ίσως είναι συνδιασμός και των δυο. Δηλαδή για κάποιο λόγο το hardware τραβάει στιγμιαία πολύ ρεύμα το οποίο μπορεί να αντέξει μόνο μια καλή μπαταρία.Ο/H NasDriver έγραψε:
Προφανώς ήταν η μόνη πραγματικά γνήσια και όλες οι άλλες δεν ήταν καλής ποιότητας, αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις εάν δοκιμάσεις για μία μέρα την γνήσια μπαταρία που έδωσες στον φίλο σου να δεις εάν κάνει τα ίδια.Ο/H phonekiller έγραψε:
τι στο κέρατο είχε εκείνη η μπαταρία ένας θεός ξέρει!
Αν δεν τα κάνει όλες οι μπαταρίες που πήρες ήταν μούφα, αν συνεχίσει, πολύ πιθανό να έχεις πρόβλημα στην μητρική.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0