Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

Η λύση στο δικό μου πρόβλημα ήταν ξανά από την αρχή wipe & install την Ελληνική ρομ.... όλα καλά τώρα...
      Υπάρχεο οδηγός γιαυτό? Το πήρα από το πρωι και ακόμα παλεύω!!!!
    • Ο/H jmarkantonakis έγραψε:

Ναι αλλά νομίζω ότι υπάρχει και τρόπος να εγκαταστήσεις άλλη ROM χωρίς την "αδεια" της ΧΙΑΟΜΙ.... ασε που η ROM που έχω τώρα δεν έχει τίποτα από GOOGLE....
      Αν ήθελες άλλη ρομ έπρεπε να το κάνεις ήδη..
      Με τον ίδιο τρόπο βάζεις όποια official θέλεις εκτός την global developer.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H jmarkantonakis έγραψε:

Ναι αλλά νομίζω ότι υπάρχει και τρόπος να εγκαταστήσεις άλλη ROM χωρίς την "αδεια" της ΧΙΑΟΜΙ.... ασε που η ROM που έχω τώρα δεν έχει τίποτα από GOOGLE....
      Αν ήθελες άλλη ρομ έπρεπε να το κάνεις ήδη..Με τον ίδιο τρόπο βάζεις όποια official θέλεις εκτός την global developer.
      Διάλεξα τον συγκεκριμένο οδηγό γιατί είχε την εξής επιλογή

γ) China Developer(V6.4.1.4): Download Here (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα και μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) (Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσει και να περάσεις την Ελληνική ρομ, που τα σπάει κιόλας, πας για αυτή τη ρομ)
    • Διαφήμιση
    • Ναι οκ... αλλά το επόμενο βήμα είναι να έχεις πάρει το "sms ξεκλειδώματος" να κατεβάσεις το miflash unlock και να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνό σου.
      Μετά απο αυτό θα ήσουν έτοιμος για custom recovery και Ελληνική ρομ.

Κάτι δεν έχεις καταλάβει μάλλον... η σωστή σειρά είναι αυτή και δεν αλλάζει,

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ναι οκ... αλλά το επόμενο βήμα είναι να έχεις πάρει το "sms ξεκλειδώματος" να κατεβάσεις το miflash unlock και να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνό σου.
      Μετά απο αυτό θα ήσουν έτοιμος για custom recovery και Ελληνική ρομ.

Κάτι δεν έχεις καταλάβει μάλλον... η σωστή σειρά είναι αυτή και δεν αλλάζει,
      Με σκότωσες τώρα
    • Αυτοπυροβολήθηκες γιατί είσαι αδιάβαστος... εδώ είναι σχολείο..

Ο/H mrzoid έγραψε:

Η λύση στο δικό μου πρόβλημα ήταν ξανά από την αρχή wipe & install την Ελληνική ρομ.... όλα καλά τώρα...
      Τρόπος για να περάσεις την Ελληνική εννοείς? Αν ναι....
      1)Κάνεις αίτηση ξεκλειδώματος, περιμένεις μερικές μέρες να σου απαντήσουν με sms
      2)Αφού σου απαντήσουν (ή και νωρίτερα αν θέλεις) ακολουθείς τον οδηγό του Lallasgr κι φλασάρεις την China Developer
      3) Ξεκλειδώνεις τον bootloader ακολουθώντας άλλον επίσης οδηγό
      4) Περνάς την Ελληνική ρομ και είσαι έτοιμος....
      5) Οτιδήποτε και αν προκύψει να είσαι σίγουρος ότι τα παιδιά εδώ μέσα θα σε βοηθήσουν να το ξεπεράσεις. Εμένα με έχουν βοηθήσει πολλές φορές.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

Ο/H jmarkantonakis έγραψε:

Ο/H mrzoid έγραψε:

Τρόπος για να περάσεις την Ελληνική εννοείς? Αν ναι....1)Κάνεις αίτηση ξεκλειδώματος, περιμένεις μερικές μέρες να σου απαντήσουν με sms
      2)Αφού σου απαντήσουν (ή και νωρίτερα αν θέλεις) ακολουθείς τον οδηγό του Lallasgr κι φλασάρεις την China Developer
      3) Ξεκλειδώνεις τον bootloader ακολουθώντας άλλον επίσης οδηγό
      4) Περνάς την Ελληνική ρομ και είσαι έτοιμος....
      5) Οτιδήποτε και αν προκύψει να είσαι σίγουρος ότι τα παιδιά εδώ μέσα θα σε βοηθήσουν να το ξεπεράσεις. Εμένα με έχουν βοηθήσει πολλές φορές.
      Ερώτηση άσχετου: Δλδ ο bootloader ξεκλειδώνει μόνο με το μήνυμα της ΧΙΑΟΜΙ???

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader αν έχεις έγκριση και μετά θα βάλεις την Ελληνική.
      Εχεις κάνει αίτηση;
      Ναι το οποίο κάνει 1-2 μέρες

Ερώτηση άσχετου: Δλδ ο bootloader ξεκλειδώνει μόνο με το μήνυμα της ΧΙΑΟΜΙ???
      Υπάρχει και άλλος τρόπος αλλά έχει καταστρέψει πολλά τηλέφωνα...
      Μην το σκέφτεσαι.. κάνε υπομονή.
      Πάνε κάνε εγγραφή-αίτηση
      Περίμενε κανα 2-3 μέρες να έρθει η απάντηση και σε 20 λεπτά έχεις τελειώσει..

Δλδ ο bootloader ξεκλειδώνει μόνο με το μήνυμα της ΧΙΑΟΜΙ???
      Η xiaomi σου στελνει μηνυμα ότι εγινε δεκτη η αίτηση σου.Το ξεκλειδώνεις εσυ με το κατάλληλο πρόγραμμα.Υπαρχει και άλλος τροπος αλλα δεν χρειάζεται να ασχοληθείς είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα παιδια , δεν ξερω αν ποσταρω σε σωστο σημειο ελπιζω πως ναι :) σημερα πηρα το xiaomi redmi note 3 pro απο κινα και οταν το ανοιξα μου εβγαλε σαν πρωτη επιλογη τα ελληνικα αλλα μετα στο να διαλεξω τοποθεσια δεν ειχε την ελλαδα ουτε καμια ερωπαικη χωρα και διαλεξα τουρκια . ειχε κανονικα ελληνικα , play store . εκδοση miui εχω την miui global 7.2 / stable . το θεμα μου ειναι 1 οτι το ραδιο δεν πιανει κανενα σταθμο εκτος απο 100.3 λετε να επηρεαζει οτι εχω επιλεξει τουρκια και οχι ελλαδα ? αν ναι τι να κανω δεν ξερω ?και 2 στον καιρο(εφαρμογη του κινητου ) ενω ειμαι πεντελη μου βγαζει καλιθεα , τι μπορει να παιζει??? ευχαριστω πολυ !