Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • RedMi Note 3 Pro
    • ακολουθησα την διαδικασια οσο καταλαβαινα τι ελεγε και εφτασα στο σημειο που το κινητο κανει το fastboot και λεει να πατησω το up volume αλλα μετα δεν βρηκα πουθενα αυτο που εδειχνε ο οδηγος δηλαδη τις ρυθμισεις που ειχε σε ενα πορτοκαλι πλαίσιο ..
    • Αφού έχεις dev γιατί δεν πας στη dev με miui 8 που έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα μπεις στον πειρασμό να περάσεις; Και στις 2 περιπτώσεις θέλει factory reset από twrp και χάνεις δεδομένα οπότε κράτα backup .

Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
    • @galletti_77 δεν πατήσες vol πάνω για να μπεις twrp αλλά vol κάτω και μπήκες fastboot. Κράτα παρατεταμένα το power button να κλείσει και μετά power button και volume up και μόλις νοιωσεις δόνηση αφήνεις το power button και κρατάς το vol up.

Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
    • Διαφήμιση
    • Ο/H galletti_77 έγραψε:

ακολουθησα την διαδικασια οσο καταλαβαινα τι ελεγε και εφτασα στο σημειο που το κινητο κανει το fastboot και λεει να πατησω το up volume αλλα μετα δεν βρηκα πουθενα αυτο που εδειχνε ο οδηγος δηλαδη τις ρυθμισεις που ειχε σε ενα πορτοκαλι πλαίσιο ..
      Έκανες flash το twrp και δεν μπουτάρει σε αυτό;
      Κλείσε το κινητό και κράτα το volume + και το power να δεις αν εγκατασταθηκε αρχικά/

@kostasz υπάρχει κάνε μία αναζήτηση..

• παιδια ειμαι στην αναμονη για την έγκριση απο την χιαομι να μου ξεκλειδωσε το τηλεφωνο..ειμαι με την stable γλοβαλ 7.1 θελω να μαθω αν περασω εφαρμογες στο κινητο μου ετσι οπως ειμαι τωρα μετα που θα φλασαρω για πρωτη φορα την ελληνικη ρομ θα τα χασω παλι ολα?δηλαδη αν περασω απο τωρα μετα θα ξανα κανω την ιδια δουλεια η οι εφαρμογες και γενικα οι ρυθμισεις δεν χανονται οταν φλασαρω νεα ρομ ελληνικη?
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • Καταρχήν δεν θα σου ξεκλειδώσει καμία χιαόμι το τηλέφωνο. Μόνος σου θα το κάνεις και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να βάλεις developer rom πρώτα.
      Κάθε φορά που θα αλλάζεις ρομ λοιπον να θα χάνεις ότι έχεις βάλει.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Καταρχήν δεν θα σου ξεκλειδώσει καμία χιαόμι το τηλέφωνο. Μόνος σου θα το κάνεις και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να βάλεις developer rom πρώτα.
      Κάθε φορά που θα αλλάζεις ρομ λοιπον θα χάνεις ότι έχεις.

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Καταρχήν δεν θα σου ξεκλειδώσει καμία χιαόμι το τηλέφωνο. Μόνος σου θα το κάνεις και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να βάλεις developer rom πρώτα.
      Κάθε φορά που θα αλλάζεις ρομ λοιπον θα χάνεις ότι έχεις βάλει.
      εχω κανει απο προχθες το αίτημα αλλα μπαινω συνεχως με το mi unlock αλλα μου λεει οτι εχει λαβει το αιτημα και να περιμενω...κανω κατι λαθος δηλαδή?
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • Διαφήμιση
    • όχι αυτή είναι η διαδικασία..
      κάποια στιμγή θα σου δώσει να κατεβάσεις το πρόγραμμα.
      Μπαινεις εδώ και βλέπεις αν σε αφήνει να το κατεβάσεις

• Ρε παιδια, είναι εντύπωσή μου ή το κινητό με την ελληνική developer rom ζεσταινεται κάπως...
    • Λίγο καλοκαίρι(ζέστη), λίγο μέταλλο(κατασκευή) είναι λογικό.

• Διαφήμιση
    • όχι βρε...
      Από την άλλη μπορεί τώρα με την Ελληνική να είναι 12πύρηνο και να ανεβάζει λίγο θερμοκρασία..