σορρυ που σε πριζω αλλα φοβαμαι μην κανω καμια πατατα.. εγω αυτη τη στιγμη εχω την ελληνικη stable. θα περασω την deleloper china απο την αρχη (ολα τα βηματα του οδηγου που μου ειπες;;) και το συγκεκριμενο αρχειο απο την κινεζικη και μετα θα ξανα βαλω την ελληνικη;;;
Καλημερα στο φορουμ.. Συγχαρητηρια για τον οδηγο παιδια... Εβαλα την ελληνικη ρομ αλλα εχω ενα προβλημα.. Δεν λειτουργει η πυξιδα.. Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα;;;
καλησπερα, προκειται να παρω ενα xiaomi redmi note 3 pro με αγγλικη γλωσσα (λενε) μπορω να του περασω ελληνικη ROM; με τον τροπο που λετε στο αρχικο θεμα; ευχαριστω
Παιδιά μια ερώτηση έχει ένας φίλος μου Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 Snapdragon του πέρασα εγώ την ελληνική 7.3.2.0 Stable και όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι πριν λίγες μέρες που μου είπε πως ξαφνικά η μπαταρία ενώ το είχε φορτίσει και ήταν στο 100% έπεφτε μέσα σε μισή ώρα αχρηστίας στο 15-20% και ζεσταινόταν χωρίς να το χρησιμοποιεί.Καμία ιδέα; Τον ρώτησα μήπως άλλαξε φορτιστή ή αν το φόρτιζε σε υπολογιστή που πιθανότατα δεν θα έδινε αρκετά A αλλά δεν έκανε τίποτα από τα 2.Να φταίει η rom ; Ηelpp!!!