παιδες οταν κανω εγκατασταση για πρωτη φορα και στο comand windows μου γραφει ''unauthorised'' αντι για ''device'' που λεει στην εικονα αρα δεν εχω σωστους drivers? Τι κανω σ αυτη τη περιπτωση? Και ναι εκανα εγκατασταση το Miphone
Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
Καλησπέρα,
Μόλις παρέλαβα και γω το Note3 Pro και αν και είχα ρίξει μια ματιά στις διάφορες σελίδες του φόρουμ, ομολογώ πως μπερδεύτηκα λίγο ξαναδιαβάζοντας και θέλω να σας ρωτήσω:
α) Έχω την έκδοση Αγγλική/Κινέζικη γλώσσα και άρα την Stable. Στην πρώτη σελίδα του νήματος λέει ότι ο οδηγός έιναι μόνο για Developer ROM και όχι για Stable. Να προχωρήσω?
β) Προσπάθησα να εγκαταστήσω το MIPhone αλλά δυστυχώς δε μου βρίσκει τη συσκευή δίοτι επειδή δεν ειμαι administrator, υποθέτω ότι κάποια αρχεία υπάρχουν και δεν μπορεί να λειτουργήσει οπότε και θα το δοκιμάσω αργότερα.
γ) Το ξεκλείδωμα είναι ίδιο είτε το κάνεις μέσω αιτήσεως στην Xiaomi είτε μόνος? Αν ναι, τι από τα δύο είναι προτιμότερο?
δ) Ποια η τελευταία ROM που λειτουργεί αξιόπιστα και έχει φτιαχτει από τους Developers της κοινότητας?
Συγνώμη αν σας κούρασα.
Ευχαριστώ πολύ. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
Ο/H dimitris6694 έγραψε:
Αν και με καθυστερησαν πολυ με το ξεκλειδωμα, πλεον αλλος ενας ευχαριστημενος χρηστης note 3 pro
-
@skylouros καλως ήρθες!
Ξεκινάμε απο την αρχή. Πρώτα απο όλα για να περάσεις Ελληνική πρέπει να ξεκλειδώσεις το κινητό. Ο μόνος τρόπος για να το κάνεις είναι μετά απο αίτηση στην xiaomi. Οπότε πάρε με τη σειρά τους οδηγούς και αν έχεις πρόβλημα μιλάμε. Μέχρι να πάρεις την έγκριση απο τη xiaomi διάβασε τους καλά έτσι ώστε να είσαι έτοιμος.
1)Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
2)Ξεκλείδωμα του Bootloader
Και μετά ακολουθείς τον οδηγό της πρώτης σελίδας αυτου του θέματος
Οι πιο "έμπιστες" ROM γενικά είναι οι stable. Εαν όμως σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα μπορείς να πας και σε developer. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδω
Διαφορές Stable με DeveloperStay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Να ρωτήσω κάτι όμως όσον αφορά την Stable ή Dev. Το θέμα μου είναι ότι θέλω Ελληνική γλώσσα και φυσικά όχι κινέζικες εφαρμογές. Επομένως γιαυτό κατέληξα στο να βάλω Developer.
Επομένως α) Υπάρχει Stable που μπορώ να περάσω απευθείας από πάνω από την δική μου Stable (που έχει μόνο Αγγλικά-Κινέζικα) και η οποία έχει Ελληνικά και δεν έχει κινέζικες εφαρμογές που δεν αφαιρούνται? β) Αν τελικά καταλήξω στο να βάλω Developer Rom, ποια είναι η τελευταία που έχει φτιαχτεί από την κοινότητα και μπορώ να την περάσω πάνω από την Stable? Και ρωτάω διότι στην 1η σελίδα του νήματος (όπως είπα) λέει χαρακτηριστικά:
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! πρέπει να έχετε Developer ROM για να δουλέψει το ξεκλείδωμα
Stable ROMs δεν υποστηρίζονται ακόμη αν και μερικές πληροφορίες αναφέρουν που μπορεί να γίνει και με Stable
Εφόσον λοιπόν εγώ έχω την Stable, έχω θέμα στο να περάσω μια άλλη ROM?
Ευχαριστώ και πάλι.
Μόλις προσπάθησα να κάνω το ξεκλείδωμα και από την εφαρμογή Mi Lock παίρνω το μήνυμα που φαίνεται εδώ: Microsoft OneDrive - Αποκτήστε πρόσβαση σε αρχεία από οπουδήποτε. Δημιουργήστε έγγραφα με το δωρεάν Office Online.
Με το που πατάω "Go", με πάει σε μια σελίδα με κινέζικα που κάνω sign in και εκεί και φυσικά δεν καταλαβαίνω τίποτα στα κινέζικα.
Τι να κάνω? -
Πρέπει πρώτα να κάνεις αίτηση για να ξεκλειδώσεςι το κινητό σου. Αυτο παίρνει μερικές μέρες. Διάβασε προσεκτικά τους παραπάνω οδηγούς με τη σειρά που τους έγραψα.
Το οτι πρέπει να έχεις developer αφορά μόνο τη διαδικασία του ξεκελιδώματος. Διάβασε τους οδηγούς και θα καταλάβεις.
Προφανώς υπάρχουν stable στα Ελληνικά αλλά καλό θα ήταν να διαλέξεις τη θες, γιατί δεν μπορείς να πηγαίνεις απο stable σε developer για πλάκα(χάνεις όλα σου τα δεδομένα).
Τίποτα δεν το κάνουμε απευθείας όλα πρέπει να γίνουν με τη σωστή σειρά έτσι όπως γράφουν οι οδηγοί αλλιώς κινδυνεύει το τηλέφωνό σου.
Διάβασε και πάλι διάβασε και θα λυθούν οι απορίες σου. Είναι πάρα πολύ απλά και κατανοητά έτσι όπως τα έχουν γράψει τα παιδιά.Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Εντάξει αλλά ήδη έχω πρόβλήμα στην διαδικασία της αίτησης όπως αναφέρω παραπάνω. Κάνω login και μου βγάζει το μήνυμα που αναφέρω παραπάνω: "Your device isn't supported by Mi lock". Go to "unlock.update.miui.com" to apply for MI unlock support and view the progress.
Όμως όταν πηγαίνω εκεί που μου λέει, είναι Κινέζικα.
Σε αυτό μπορεί κάποιος να μου πει? Δίοτι ήδη έχω θέμα στο 1ο βήμα.. -
Κάπου μέσα στη σελίδα θα έχει να αλλάξεις σε Αγγλικά, εχτές την έκανα την διαδικασία και όντως ανά φάσεις έβγαζε κινέζικα αλλά πάντα είχε ένα κουμπί συνήθως κάτω κάτω για να τα αλλάξεις σε αγγλικά!!
-
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση. Αν εχουμε ηδη την ελληνικη stable και θελουμε να περασουμε την αναβαθμιση (miui
δεν μπορουμε να το κανουμε μεσω του updater με την επιλογη "Επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης" , αφου θα εχουμε κατεβασει πρωτα το zip αρχειο;;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα