Και ναι ύστερα από αρκετούς μήνες το rn3hennessy έχει Ελληνική dev και φυσικά φυσάει , @lallasgr ευχαριστώ πολύ ή βοήθεια σου είναι πάντα ανεκτίμητη !!
καλημερα παιδια εχω κολλησει σε αυτο το σημειο που τικαρω τα Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache ,τι παιζει; επισης πως θα βγω απο το twrp μιας και ξεχασα να βαλω την ρομ στο τηλεφωνο;;; τελικα πηγα πισω στο twrp και πατησα reboot τωρα εχει κολλησει ποση ωρα εκει που εχει το λογοτυπο "mi" παιδια τι να κανω θα το πεταξω στον τοιχο!
Όπως είσαι κάνε πάνε πίσω και μπες ξανα σε wipe.
Κάνε wipe/format data /yes
πισω πισω reboot recovery και σύνδεσε το κινητο στον υπολογιστή να βάλεις την ρομ..
Αν θυμάσαι εγώ σου είπα να βάλεις την 8,11..
Απ΄οτι βλέπω εσυ έβαλες την 9,9?
πηγα πισω και πατησα reboot σκεπτομενος οτι θα κανει επανεκκινηση και θα μπει κανονικα στο μενου αλλα τιποτα ειναι κολλημενο στο εικονιδιο "mi" οχι την 8.11 κατεβασα αλλα απο που το καταλαβες οτι κατεβασα την 9.9
Γιατί στην μετάβαση σε android 6 ζητάει format data το twrp..
Τεσπα..τώρα έγινε.
Πάτα το κουμπί που κλείνει και με το που μαυρίσει η οθόνη αμέσως το volume + να μπεις σε twrp.
Γιατί στην μετάβαση σε android 6 ζητάει format data το twrp..
Τεσπα..τώρα έγινε.
Πάτα το κουμπί που κλείνει και με το που μαυρίσει η οθόνη αμέσως το volume + να μπεις σε twrp.
ισως φταιει που μεσα απο το updater εκανα κατι αναβαθμισεις; παντως ρομ κατεβασα αυτη που μου ειπες, εκανε ινσταλ πατησα reboot system οπως λεει στον οδηγο τωρα ειναι με μαυρη οθονη χωρις να κανει κατι καπου εγραφε μπορει να κανει 5 λεπτα για να δουμε.