Πρέπει να μπεις σε wipe και να κάνεις format data..
Μετά από αυτό δεν θα έχεις τίποτα στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σου.
Αναγκαστικά θα πρέπει να ξανα περάσεις την ρομ.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειμαι ακόμα στο recovery προσπαθώ να κάνω install to zip (rom) αλλα δεν την βρίσκω μέσα στην συσκευή. μάλλον έκανα φορματ. πως θα συνεχίσω τώρα από εδώ που είμαι?
Μολις πηρα το κινητο και εχει την γνωστη νομιζω rom που εχει μισα ελληνικα και μισα αγγλικα εν ολιγης. Θελω να περασω την τελευταια ελληνικη rom (που νομιζω πλeον εχει miui8 και android 6). Ομως πρωτα και για να μην την παθω οπως παλαιοτερα με ενα thl θελω να κανω FULL back up οτι εχω τωρα, ωστε να μπορω να γυρισω σε αυτη την ROM αν κατι παει στραβα.
Ομως εχω μονο fastboot στο κινητο. Τωρα πριν κανω κατι μπορω να περασω twrp?
Ποιος ειναι ο οδηγος που πρεπει να ακολουθησω? Λογικα δεν εχω bootloader ξεκλειδωτο. Θα εχω προβλημα να περασω twrp?
Για να μην γινει καποιο λαθος εχω το redmi note 3 pro 3GM RAM με τον snapdragon.
Μολις πηρα το κινητο και εχει την γνωστη νομιζω rom που εχει μισα ελληνικα και μισα αγγλικα εν ολιγης. Θελω να περασω την τελευταια ελληνικη rom (που νομιζω πλeον εχει miui8 και android 6). Ομως πρωτα και για να μην την παθω οπως παλαιοτερα με ενα thl θελω να κανω FULL back up οτι εχω τωρα, ωστε να μπορω να γυρισω σε αυτη την ROM αν κατι παει στραβα.
Ομως εχω μονο fastboot στο κινητο. Τωρα πριν κανω κατι μπορω να περασω twrp?
Ποιος ειναι ο οδηγος που πρεπει να ακολουθησω? Λογικα δεν εχω bootloader ξεκλειδωτο. Θα εχω προβλημα να περασω twrp?
Για να μην γινει καποιο λαθος εχω το redmi note 3 pro 3GM RAM με τον snapdragon.
Πρώτο βήμα είναι να τσεκάρεις αν είναι όντως ξεκλείδωτος ο bootloader
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk