Παλια ειχα ενα htc hd2.....το ειχα ταραξει στα φλασαρισματα.....οτι ρομ εβγαινε τη περνουσα...απο κει και μετα με τα samsung και τα lg δσ ξανα ασχοληθηκα....γι αυτο τωρα ψιλοκολαω να το κανω....
Mε απογοητεύεις σύντεκνε...
Όταν φλασάραμε ρομ στο hd2 άλλοι ακούγαν smartphone και κοιτάγαν έτσι
Eίχες htc hd2, ξέρεις τι εστί φλασάρισμα android λειτουργικού σε windows phone και όχι μόνο αυτό, αλλά είχες επιλογή boot από το system σε windows phone ή boot από την sd card σε android και μου λες ότι κολλάς να φλασάρεις ρομ στον Κινέζο??
Μέχρι το βράδυ θα χεις κάνει 5 μετάνοιες και θα χεις πατήσει το κουμπί όχι μία, αλλά τρεις φορές έτσι για εξιλέωση...
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Παλια ειχα ενα htc hd2.....το ειχα ταραξει στα φλασαρισματα.....οτι ρομ εβγαινε τη περνουσα...απο κει και μετα με τα samsung και τα lg δσ ξανα ασχοληθηκα....γι αυτο τωρα ψιλοκολαω να το κανω....
Mε απογοητεύεις σύντεκνε...
Όταν φλασάραμε ρομ στο hd2 άλλοι ακούγαν smartphone και κοιτάγαν έτσι
νομιζεις εγω δεν απογοητευομαι???θυμασαι που ειχαμε δυο λειτουργικα και διαλεγαμε στο ξεκινημα απο που θα μπουταρει???? οπου το εδειχνα πεφτανε τα σαγονια τους.....αν τα παρατησεις ομως λιγο και δεν ασχολεισαι μετα σου ειναι λιγο δυσκολο να ξαναμπεις στο τρυπακι.....
Καλημέρα παιδιά. Όταν αλλαζω χώρο και αλλάζει το δίκτυο WiFi, αν και το έχω αποθηκευμένο και ενεργοποιημενη την επιλογή για αυτόματη σύνδεση, δεν συνδέεται. Το εχει παρατηρήσει αυτό κανένας άλλος?