Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
1) Έλεγξε τον bootloader.
2) Κάνε αίτηση για έγκριση αν δεν έχεις κάνει, για ξεκλειδωμα του.
3) Πέρασε την china developer από τον updater του κινητού, αν έχεις china stable.
4) Μόλις πάρεις έγκριση κατέβασε το mi unlock TOOL.
5) Ξεκλειδωδε τον bootloader.
6) Περνα το twrp (custom recovery).
7) Κ τέλος την Ελληνική.
Τα δανείστηκα από το φίλο μου @demakhs για να μην κάθομαι να γράφω !!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά @lallasgr@MIUI_ART (μπορεί κ να ξέχασα κάποιους ) που έφτιαξαν τους οδηγούς για το πως να περάσουμε ελληνική rom , bootloader check κτλπ κτλπ
Και κυρίως στον @geoanto555 για το χρόνο που αφιέρωσε να μου απαντήσει σε όλα αυτά που ρωτούσα κ με έβαλε σε μία σειρά με τους οδηγούς. Καταφερά να περάσω την ελληνική rom (MIUI 8.1 GTV 6.9.29 DEV) στο RN3P , το οποίο είχε έρθει με unofficial rom και unlocked bootloader .
Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Current Device Xiaomi Pocophone f1
1). Είπα να πάω να πάρω ένα backup μέσω twrp και δεν με αφήνει παραθέτω Screenshot 1
2). Είδα ότι δεν είναι φυσιολογικό η μνήμη τηλεφώνου να είναι στο foul κόκκινο αυτό στο Screenshot_2
3). Παραθέτω και 3η Screenshot_
Επιστήμονες μπορείτε να μου πείτε γιατί στα τα 3 αυτά προβληματάκια
Tι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?
Δεν έχεις αρκετό χώρο.
Είναι ξεκάθαρο βεβαίως βεβαίως!!
Το γνωρίζω ότι δεν έχω χώρο, είναι η εφαρμογές του συστήματος συν καμια 10 δικές μου που έχουν όλοι πιστεύω άλλα δεν είναι στο κόκκινο, αλλά δεν έχω περιττές εφαρμογές, αν φουλάρι έτσι την κάτσαμε την βάρκα νωρίς νωρίς, για το twrp γιατί δεν μου επιτρέπει να πάρω backup ??