@dinosmidis είναι το τίμημα προς το παρόν για να έχουμε ένα κορυφαίο κινητό χωρίς να σπαταλήσουμε 500-900ευρώ. Πολλοί όντως παραπονιούνται που δεν έχει έρθει ακόμα Ευρώπη η εταιρία και να παρέχει full υποστήριξη για όλους εμάς. Πάντως να ξέρεις ότι σε περίπτωση που έρθει επίσημα αυτόματα οι τιμές θα ανέβουν 20-30% επάνω. Οπότε δεν ξέρω αν θα αξίζει πλέον. Ίσως και να αξίζει όμως ακόμα. Ο χρόνος θα το δείξει. Είμαστε νέοι σε Κινέζικα κινητά γιαυτό ταλαιπωρούμαστε. Πίστεψέ με αν αποφασίσεις να συνεχίσεις με xiaomi το 2ο και 3ο κινητό θα το παίζεις στα δάκτυλα. Θα τα κάνεις όλα με κλειστά τα μάτια. Θα ξες τι ποστ να διαβάσεις και τι να περιμένεις για να μην κολλήσεις πουθενά. Η όλη διαδικασία για να έχεις Ελληνικά στο τηλέφωνο αφού βέβαια έχεις ξεκλειδώσει bootloader είναι 10λεπτά με ταχύτητες Γιαγιάς!!! 
Εγώ πάντως δεν νομίζω να το μετανιώσω ποτέ. Μετανιώνω τώρα που είχα δώσει λεφτά για iPhone και Samsung παλιότερα. Στερνή μου γνώση να σ'είχα τότε!!

Εγώ πάντως δεν νομίζω να το μετανιώσω ποτέ. Μετανιώνω τώρα που είχα δώσει λεφτά για iPhone και Samsung παλιότερα. Στερνή μου γνώση να σ'είχα τότε!!