Αν συνεχίσεις το πιο πιθανό είναι να το διαλύσεις....
Πρέπει να περάσεις μία οfficial rom για να κλειδώσει και μετά να το ξεκλειδώσεις με official τρόπο..
Εκτός αν γνωρίζεις ότι ξεκλειδώθηκε από κει με official τρόπο...
Δεν γνωρίζω τον τρόπο που το ξεκλειδώσαν.Να επικοινωνήσω μαζί τους;;
Αν δεν μου απαντήσουν, έχουμε κάποιον οδηγό ή μια Official Rom για να προχωρήσω στην διαδικασία;
Από την στιγμή που δεν το ξέρεις και που δεν είναι σίγουρος εάν αυτοί σου πουν την αλήθεια ή θυμούνται κιόλας , φλασάρεις με τον οδηγό από επάνω του Γιώργου να είσαι σίγουρος
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδώνεις bootloader με το πέρασμα Official rom, (δηλαδή κλειδώνει μόνος του) και τον ξεκλειδώνεις νόμιμα με έγκριση από xiaomi. Αυτή είναι η φιλοσοφία. Αυτοί νόμιμα, σίγουρα δεν τον ξεκλείδωσαν. Και επειδή έχεις ξεκλείδωτο bootloader, σου προτείνει ο geoanto555 αυτόν τον οδηγό που κρύβει λιγότερους κινδύνους από το Flashing σε edl mode, διότι κάνεις flash σε Fastboot mode με fastboot rom με κατάληξη tgz, και όχι zip.
Έγώ με global dev, το είχα κάνει. Fastboot rom, όχι recovery rom, tgz κατάληξη. Και γιατί global dev, εάν πάει κάτι στραβά στο ξεκλείδωμα έχω πλήρως λειτουργικό τηλέφωνο με Play store, χωρίς Κινέζικες εφαρμογές και πλήρως Ελληνικό μενού κατά 95%, μέχρι να καταφέρω να ξεκλειδώσω, άσε που ξεκλείδωσα αέρα, και πέρασα μετά κατευθείαν gtv.
καλημερα σε ολη την παρεα του forum επειδη παραμενω λιγο ασχετος με ολους αυτους τους ορους θα ηθελα εαν καποιος μπορει να μου πει εαν πρεπει να αλλαξω τον τροπο που μεχρι τωρα αναβαθμιζα τις ρομ μεσα απο την διαδρομη αναβαθμιση-τρεις τελιτσες πανω δεξια στην οθονη της συσκευης μου-και επιλεξτε το πακετο αναβαθμ. και αφου ειχα ριξει την ρομ την επελεγα και ολα γινοτανε αυτοματα. Η ερωτηση μου ειναι εαν αυτη η διαδικασια εχει αλλαξει. Η συσκευη μου και η ρομ μου ειναι στο συνημμενο .
ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλημέρα.
Όλα καλά τελικά με την Global Rom.
Απροβλημάτιστα το Redmi Note 3 ρολάρει σε ότι και αν έχω δοκιμάσει, μέχρι στιγμής.
Και πάλι ευχαριστώ για τις συμβουλές.