Παιδια είμαι με την ελληνική stable 7.5.1.0. Για να περάσω την τελευταία stable (8.0.4.0) αρκεί να την περάσω μέσω twrp (κάνοντας πρώτα wipe cache και dalvik cache και μετά install) ή θελει κατι πιο περίπλοκο;
Κρατάς nandroid Backup, και την περνάς αρχικά με τα δύο wipes δηλαδή Cache και dalvik, εάν δεις ότι δεν σου δουλεύει όπως πρέπει τράβα του και ένα factory reset και θα στρώσει. Η 7.5.1.0 ήταν lollipop όπως και η 8.0.4.0 δεν περνάς σε mm όπου η διαδικασία είναι διαφορετική. Με κλειδώματα και ξεκλειδώματα bootloader.
Καλο μεσημερι.
Εχω το Redmi note 3 pro και μεχρι προχτες ειχα την Kenzo stable 7.2.2. Δεν ειχα τπτ προβληματα αλλα ειχα περιεργεια να δοκιμασω κατι καινουριο.Ετσι εβαλα την Kenzo V8 GTV 6.10.20.
Ακολουθησα τον οδηγο του φιλου lallasgr για αλλαγη απο Lollipop σε ΜΜ. Πρωτα back up, factory reset και στη συνεχεια οπως τα ελεγε ο οδηγος τα εκανα. Ξεκλειδωσα και bootloader στο τελος και ολα καλα.
Απλα εχω 2 θεματακια. Αυτο το εικονιδιο των μηνυματων που πηγε ρε παιδια. Κοιταω και ξανακοιταω. Μπορει να ειναι και μπροστα μου και να μην το βλεπω. Και ενα δευτερο. Δεν μπορω να συνxρονησω το miband 2 με το mi fit. με την προηγουμενη εκδοση ολα ηταν οκ αλλα τωρα δεν μπορω. Ασχετο αυτο θα παω στο καταλληλο νημα να ζητησω βοηθεια.
Αν δειτε οτι εκανα καμια πατατα να μου πειτε.
Σας ευχαριστω για ολη τη βοηθεια που προσφερετε.
Κρατάς nandroid Backup, και την περνάς αρχικά με τα δύο wipes δηλαδή Cache και dalvik, εάν δεις ότι δεν σου δουλεύει όπως πρέπει τράβα του και ένα factory reset και θα στρώσει. Η 7.5.1.0 ήταν lollipop όπως και η 8.0.4.0 δεν περνάς σε mm όπου η διαδικασία είναι διαφορετική. Με κλειδώματα και ξεκλειδώματα bootloader.
Καλησπέρα έπεσε στα χέρια μου ενα xiaomi note3 me Miui Global 7,4 stable 7.4.9.0. LHOCCNDD
τσέκαρα και εχει ξεκλείδωτο το bootload αλλα δεν ξέρω με ποιον τρόπο και οχι απο μένα ...
θελω να περασω την Ελληνική ROM ... Πρέπει να περάσω πρωτα την κιν βετα ??? και μετα να ξεκλειδώσω ξανα ??
και μετά την Ελληνικη ???