Κάνε μια επανεκκίνηση μάλλον κόλλησε η διαδικασία, εάν δεν στρώσει, αφαιρείς Google account, εκκαθάριση δεδομένων και ξαναπαίρνα Google account, λογικά θα στρώσει.
Κάνε μια επανεκκίνηση μάλλον κόλλησε η διαδικασία, εάν δεν στρώσει, αφαιρείς Google account, εκκαθάριση δεδομένων και ξαναπαίρνα Google account, λογικά θα στρώσει.
Καλησπερα στην παρεα
Μολις μου εστειλαν τον κωδικο ξεκλειδωσα το τηλ μου και περασα την τελευταια ρομ
Εχω ενα προβλημμα δεν μπορω να ανοιξω καθολου της ρυθμίσεις !!!
Τι να κανω εχω εγκαταστηση 2 διαφορετικες αλλα και παλι τα ιδια κανουν !!
xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1_6.12.8
xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1_6.12.15!!
αυτες δοκιμασα
Μήπως έχεις απενεργοποιήσει την εφαρμογή cloud print ή την mi cloud, δε θυμάμαι ακριβώς ποιας η απενεργοποίηση προκαλούσε το πρόβλημα με τις ρυθμίσεις.
Αν δεν υπάρχει κάποια από αυτές τις δύο, εγκατέστησέ την.
Αν βρω ποια ακριβώς είναι και δεν είναι καμιά από αυτές τις δύο, θα σε ενημερώσω.
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Άρα είχες official stable για αυτό σου έκατσε καλά η δική μας stable. Αν θέλεις να βάλεις developer θα πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πάντα την πρώτη φορά που αλλάζουμε από stable σε developer ή το ανάποδο, θέλει υποχρεωτικά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεν πολυασχολείσαι, μείνε με την stable μια χαρά είναι και αυτή.
Κάνει επανεκκίνηση, 2 φορές εμφάνισε το λογότυπο ΜΙ και δονήθηκε, μετά έσβησε. Μόνο αυτό κάνει.
Όταν είναι σβηστό, αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι όταν το συνδέω στην USB ή σε φορτιστή.
Μπαίνει σε Fastboot, από όπου το βάζω σε edl και ξαναπερνάω μέσω MiFlash την Chinese Developer kenzo_images_6.12.15_20161215.0000.00_6.0_cn_7f97e1f7a9 και το ξαναξεκλειδώνω με το Mi Unlock.
Γιατί όμως χαλάει το κινητό με την ρομ από Xiaomi-Miui.gr;
Ποιά άλλη ρομ προτείνετε να δοκιμάσω;