@pechr ειδικά όταν η εκκαθάριση γράφεται με ένα "κ".
Συμφωνώ μαζί σου
Το TWRP του άλλου ποστ 347 δεν είναι αυτό που μεταφράσαμε εμείς.
Αν ήταν θα έγραφε by mic και θα είχε πορτοκαλί αποχρώσεις Στην μετάφραση μας ούτε τόνος σε καμία λέξη δεν ξεχάστηκε φίλε μου
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Βάση αυτού του οδηγού χρειάζομαι το Boot.img για την ROM που φοράω, της οποία όμως δεν μπορώ να βρω πουθενά για να φτιάξω το αρχείο
Αν ακολουθήσω τον οδηγό και κάνω προσωρινή εγκατάσταση της twrp, θα πρέπει να ξαναπερνάω την twrp κάθε φορά που θέλω να περάσω μια ROM;
Με μόνιμη εγκατάσταση twrp η ROM παίρνει OTA updates ή πρέπει να τα βάζω manually; - Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνουμε μόνιμη εγκατάσταση twrp και διατηρούμε την recovery της Xiaomi στις custom roms, ώστε να έχουμε OTA;
Αν έχεις βάλει την Ελληνική ROM δύο πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα..
1. Μόνιμο TWRP Recovery
2. Ξεχνάμε τα ΟΤΑ από την Κίνα, και βάζουμε τα Updates της Ελληνικής ΡΟΜ τα οποία και λόγο του ότι είσαι και VIP, θα τα λαμβάνεις νωρίς και στο mail που έχεις δηλώσει στο Profile σου.
Το flash των ελληνικών ROM (Update) το κάνουμε είτε από την εφαρμογή Αναβάθμισης της MIUI (Updater), είτε από το TWRP Recovery.
Εγώ πάντως προτιμώ πάντα από το TWRP Recovery.
@MIUI_ART 'Ήσουν κατατοπιστικότατος! Οπότε δεν χρειάζομαι το boot.img για να περάσω την GTV. Εφόσον έχω ξεκλείδωτο bootloader ακολουθώ τον οδηγό και είμαι κομπλέ!
@jerry007 ακριβώς. Στις Ελληνικές rom είναι ήδη περασμένο το τροποποιημένο boot ώστε να μην έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα μετά το φλασάρισμα. Κάνεις το install και γίνονται όλα αυτόματα. Ακόμα και τα wipes κλπ. Μερικοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι χρειάστηκε να κάνουν από μόνοι τους ένα δεύτερο wipe μετά την εγκατάσταση της Ελληνικής αλλά αυτό θα το δεις στην πράξη. Αν μπεις και υπάρχουν θεματάκια ξεκινάς με wipe dalvic/cache Και αν δεν στρώσει προχωράς σε factory reset. Αλλά αυτά μην σε απασχολούν ακόμη μιας και μπορεί να πάνε όλα ρολόι και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα!!
Περασα και εγω το καινουργιο twrp.
Με αγχωσε λιγο στην αρχη γιατι δεν εμπαινε στο recovery αλλα μετα ολα οκ.
Η αληθεια ειναι οτι με τα ελληνικα δε πολυκαταλαβαινεις τι γινεται,αφου τους ορους τους ξερουμε στα αγγλικα.
Ε ναι και γω που το δα στα Ελληνικά με ξένισε κάπως. Πέραν ότι οι περισσότεροι οδηγοί είναι στα Αγγλικά οπότε πιο εύκολα ακολουθείς τις οδηγίες. Το update το έκανα για τα fixes που έχουν κάνει και όχι για την Ελληνική γλώσσα βεβαίως!!