Δεν μπορώ να κατεβάσω το .zip αρχείο της ελληνικής ρομ και να το κάνω κατευθείαν μέσα απο την εφαρμογή του κινητού "Αναβαθμιση"?? Στο Redmi note 2 που έχω έτσι το έκανα. Αλλά στο 3 γίνεται?
Καλησπερα . Παλαιοτερα ειχα την ελληνικη ρομ αλλα για δοκιμη περασα την cynamogen13 με Razor kernel. Λέω να επιστρεψω στην ελληνικη πλεον ΧΤRV και θελω να ρωτησω αν ακολουθω την διαδικασια οπως αναγραφεται στον αρχικο οδηγο.EΥχαριστω!
Απλα μου παρουσιαζει ενα προβλημα το digitizer του κινητου και για αυτο δοκιμασα και μια αλλη ρομ μπας και. Τι πρεπει να προσεξω ωστε να μην χαθει το Imei
Απλα μου παρουσιαζει ενα προβλημα το digitizer του κινητου και για αυτο δοκιμασα και μια αλλη ρομ μπας και. Τι πρεπει να προσεξω ωστε να μην χαθει το Imei
Για ρίξε λίγο διάβασμα εδώ να ξέρεις πάνω κάτω τι γίνεται : Google
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παιδιά έχω πάρει το κινητό από το vickmall για την αδελφή μου εδώ και 6 μήνες με Official DEV CN Rom(only have Chinese and English). Παλιά που το έψαχνα για να περάσω την ελληνική ρομ, μου είχαν προτείνει να το παραγγέιλλω με αυτήν την ρομ για να περάσω πιο εύκολα την ελληνική ρομ
(https://xiaomi-miui.gr/com...E%AC/?pageNo=1).
Τώρα επειδή έχει περάσει πολύς καιρός και δεν έχω παρακολουθήσει της εξελίξεις για το κινητό θέλω να μου προτείνετε αν έχει βγει καμιά καινούρια ελληνική ρομ η ακόμα την παλιά έχουμε, γιατί θέλω να την περάσω.