Να ρωτησω κατι και εγω,αν δεν μπορουμε μεσω cmd να περασουμε recovery(ειδικα με win10 ) για πολλους λογους και προβληματα που μπορουν να προκυψουν και ακουλουθησουημε τον οδηγο αυτον en.miui.com/thread-275244-1-1.html ,που εχει πατσαρισμενο twrp img και βαλουμε την ελληνικη ρομ και μπει και το twrp μαζι με την ρομ που μπαινει του mike θα υπαρχει θεμα/προβλημα?πρεπει να κανουμε και κατι αλλο?το patched twrp δημιουργει θεμα?
Απο εκεί και πέρα αν θέλεις μένεις και σε αυτό,απλά κάθε φορά θα αφαιρείς απο το zip της ρομ το recovery img.
Δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με αυτο ούτε και με του mic αν αντικατασταθεί.
Με το patched twrp θα μπορείς να κάνεις install και official roms.
You may think you can fly - but you better not try
Έχω την 6.12.8. Μπορώ να περάσω απευθείας την 7.1.5 με το zip μέσω TWRP? Ρωτάω επειδή το "7" μου ακούγεται σαν κάτι πιο καινούργιο που ίσως απαιτεί διαφορετική διαδικασία.
Ευχαριστώ
γεια σας παιδια, χρονια πολλα καλη χρονια. θελω να βαλω πιο καινουρια ρομ στο κινητο.
επειδη δε μπορεσα να βρω κατι, για να βαλω μια καινουρια πρεπει να βρω ποια φοραω και να βαλω την αντιστοιχη καινουρια;
τωρα εχω
Εκδοση: MIUI 8.1 by xiaomi.eu
6.9.9 | Developer
Εκδοση Android: 6.0.1 KenzoTHUNDER
παιδια καλησπερα! Μου ειχε ερθει το κινητο με unofficial China rom οποτε εβαλα την global official, πηρα αδεια απο την xiaomi για ξεκλειδωμα του bootloader και τελικα τον ξεκλειδωσα. Οποτε το τελευταιο μου βημα ειναι να βαλω την ελληνικη ρομ? κι αν ναι τοτε ποια βαζω? Σορρυ που ρωτω αλλα επειδη μεχρι στιγμης ολα πηγαν κατ'ευχην...μην κανω καμια μπουρδα τωρα...ευχαριστω πολυ