θα ξανακλειδώσει μόλις περάσεις Official rom με mi flash.
Αλλά αφού το έχεις ξαναξεκλειδώσει, ξεκλειδώνει εύκολα.
Δες όμως πρώτα εάν κλείδωσε ο Bootloader σε fastboot mode και ξεκλειδώνεις εάν είναι κλειδωμένος.
θα ξανακλειδώσει μόλις περάσεις Official rom με mi flash.
Αλλά αφού το έχεις ξαναξεκλειδώσει, ξεκλειδώνει εύκολα.
Δες όμως πρώτα εάν κλείδωσε ο Bootloader σε fastboot mode και ξεκλειδώνεις εάν είναι κλειδωμένος.
Επειδη καθε φορα κοιταω αν ειναι κλειδωμενος ή οχι δεν εχει ξανακλειδωσει απο τοτε που τον ξεκλειδωσα με τον official τροπο.Ακομα και στο mi.flashunlock οταν ξανακανω τη διαδικασια σταματαει (error)και γραφει no need to unlock.
Με μπεδεψες ομως τωρα,πρεπει να κλειδωσει και να το ξεκλειδωσω για να προχωρησω?
Λοιπον ξαναεκανα την διαδικασια ενα προς ενα τα βηματα για να ειμαι σιγουρος,και ξανακολλησε,και λεω δεν ειναι δυνατον δεν τον γλυτωνει τον τοιχο,και πεισμωνω και εκει που ειμαι στο τσακ να τα παρατησω πως μου κοβει και το ξαναβαζω σε rycovery mode και του ξαναδινω στο καπακι install και ως δια μαγειας τη περασε κανονικα.
Οταν ανοιγει το τηλεφωνο ομως δεν αναγνωριζει τη καρτα σιμ και δεν μπορει να σενδεθει σε δικτυο και κολλαει εκει,ξαναμπηκα σε recovery mode και εβαλα τη τελευταια μπετα με ιδια αποτελεσματα.Μαλλον θα το φλασαρω με miflash παλι και θα το αφησω ετσι εκτος αν εχετε καποια λυση οι γνωστες