Οκ σε ευχαριστω πολυ.Και κατι αλλο...Η εφαρμογή της miui που κάνεις αναβάθμιση πλέον θα μπορώ να αναβαθμίζω μόνο την συγκεκριμένη ρομ σωστά;Δηλαδη δε θα μπορώ να περάσω αλλη ρομ με την εφαρμογή αυτή.Επίσης με την ρομ αυτή εγκαταστάθηκε προσωρινά twrp recovery και μετά σβήστηκε;Μπορώ να φλασάρω οποιαδήποτε ρομ θέλω απλά εάν έχω twrp recovery;Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και αν είναι άσχετο με το τοπικ αλλά είμαι άσχετος και έχω διαβάσει πάρα πολλά πραγματα σχετικά με το φλασινγκ και είναι μπερδεμένα στο κεφάλι μου!
Καλημέρα στην όμορφη παρέα ...λοιπόν είμαι λίγες μέρες στο φορουμ ,μιλάμε για πολύ διάβασμα ....έχω καταφέρει να ξεκλειδώσω και να περάσω την προηγουμενη από την GTV-6.4.14 έπειτα μόλις βγήκε και η νέα έκδοση έβαλα και αυτή ,τώρα θέλω να ρωτήσω για να παω στην stable γίνετε και αν ναι θα χάσω εφαρμογές και τι άλλο? και αν αξίζει να κάνω όλη αυτή την διαδικασία ....ευχάριστω πολύ για τον κόπο που κάνετε για να μας στηρίζεται τα τηλεφωνάκια μας
Θα τα χάσεις όλα. Και ναι είναι καλύτερη η stable. Δεν είναι δα και καμιά τρομερή διαδικασία.... Εδώ έκανες αλλά κι άλλα στο απλό install από TWRP θα σκαλωσεις;;; αφού το έχεις ξανακάνει ήδη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
@giangosgr βεβαίως και γίνεται να πας σε stable αλλά δυστυχώς το κινητό θα γίνει full wipe. Που αυτό σημαίνει χάνονται τα πάντα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Μπορείς να πάρεις ένα καλό backup με το mipc suite και μετά την εγκατάσταση της stable να επαναφέρεις το backup σου και να είσαι έτοιμος. Επίσης αν έχεις ενεργοποιημένο το backup στο mi cloud με το που συνδέσεις στο account σου σε ρωτάει αν θες να επαναφέρεις το backup από εκεί και με το που λες ναι σου επαναφέρει το κινητό όπως ακριβώς το είχες. Βέβαια οι εφαρμογες θα θέλουν τρέξιμο ξανά για να στηθούν κλπ. Viber ας πούμε κανείς πάλι την επαλήθευση με μήνυμα κλπ.
ένταξη τώρα να πω ότι είστε τσακάλια θα είναι λίγο, άμεση απάντηση ευχάριστω πολύ ....αν γίνετε δώστε μου ένα link για να ξαναδιαβάσω πως σβήνω την dev και παω στην stable μην κάνω καμια πατάτα κυριακάτικα
Παιδιά καλησπέρα, θέλω να περάσω Κινέζικες rom πρώτα stable και μετά dev, για να μπορέσω να το ξεκλειδώσω. Με ποια διαδικασία το κάνω? Σαν το redmi 3? Προσπαθώ με το miflash, αλλά δεν μπορώ να μπω να την περάσω. Υπάρχει κάποιος οδηγός, για το redmi 3 pro ?