Και εμένα δύσκολο μου φανηκε, αλλα σιγα σιγα το παλεύω. Περνα την global dev να είσαι ετοιμος μολις έρθει η έγκριση. Εγω εκανα μαλακία και πέρασα την stable οπότε πρέπει να κανω διπλο κοπο
3 μπορω να βαλω την ελληνικη ρομ μεσα στο τηλεφωνο και μετα να κανω update μεσα απο το miui7 ??
Αν εχει ηδη Ελληνικα σαν επιλογη γλωσσας, εχεις μια UNOFFICIAL rom που εβαλε το καταστημα απο το οποιο το αγορασες.
1) Η ''σταθερη'' ειναι η Stable. Η αλλη ειναι η Developer .
2) Αν εχεις παρει καινουργιο το κινητο ειναι 99,9% κλειδωμενη.
3) Μπορεις να βαλεις Ελληνικη εφοσον ακολουθησεις την διαδικασια που χρειαζεται. Για να κανεις μετα update στην ελληνικη
πρεπει να την κατεβαζεις , να την αποθηκευεις στο κινητο και να κανεις manual την εγκατασταση (πολυ απλη διαδικασια).
Για να μην επαναλαμβανουμε ομως συνεχεια τα ιδια και επειδη σιγουρα θα σου δημιουργηθουν και αλλες αποριες διαβασε καλα τον παρακατω οδηγο που εφτιαξα μαζι με τους αλλους οδηγους που παραπεμπω μεσα και θα σου λυθουν ολες οι αποριες ...
windows 10 64bit ξεκινησα να φλασαρω την global dev και ελαβα το μηνυμα "ο διαθεσιμος αποθηκευτικός χώρος...max buffer section is 256" τι σκατα κανω τωρα
Δοκίμασες να αντικαταστήσεις και τα δύο αρχεία και να ξαναδοκιμάσεις να φλασάρεις όπως λέει ο οδηγός? Βεβαιώσου ότι έχει κατέβει σωστά η ρομ και το τρίτο που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις και με άλλη ρομ. Έχει τύχει σε παιδιά να μην μπαίνει η dev αλλά η stable να φλασάρεται μια χαρά. Πριν πας όμως στη λύση της Stable κατέβασε και την chinish dev και δοκίμασε.
Αφού είχε ξεκινήσει και σταμάτησε νομίζω ότι πλέον δεν θα μπαίνει στο λειτουργικό. Αν δεν είχε προλάβει να φλασάρει τίποτα τότε είσαι οκ. Με ένα ρεσταρτ θα το διαπιστώσεις!!
Ναι μπορείς να δοκιμάσεις αλλά δεν ξέρω αν έχει αποσυνδεθεί η επικοινωνία. Δοκίμασε και δες τι σου βγάζει. Μην αγχώνεσαι όμως ιδιαίτερα μιας και μπορεί το κινητό να ξαναμπεί σε edl mode και να φλασάρεις πάλι..Στο cchat με βλέπεις που σου μιλάω??
Οχι δεν σε βλέπω γιατί δεν εχω μπει ποτε στο chat και δεν ξερω που να κοιταξω. Eκανα restart και το κινητο λειτουργει. Προς το παρόν θα το αφήσω και θα το ξαναπιάσω από βδομάδα που θα λείπει η οικογένεια και θα εχω χρονο