Έχω λάβει το sms (your unlock request has been approved......) με το Mi Account ID 1609031987
Έχω εγκαταστείσει την έκδοση MIUI 7 6.4.14 BETA (miui_HMNote3Pro_6.4.14_9572f9eb15_5.1) στο κινητο.
Εχω κανει login στο κινητο στις ρυθμισεις --> Mi Account ( Εμφανιζεται το Mi Account ID : 1609031987)
Βαζω το κινητο στο fastboot, συνδέω το USB, τρέχω το MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en
Μου ζητάει κωδικό. Βάζω το 1609031987(Mi Account ID) και pass.
Και δεν το ξεκλειδώνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σαν να μην έχω λάβει sms δεν με αναγνωρίζει.
@Souits ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Είναι κάτι που το γουστάρω πολύ (να βοηθάω γενικότερα και να προσφέρω), χόμπι που θα μπορούσα άνετα να το κάνω επάγγελμα αν και έχω διαφορετικές σπουδές και δουλειά. 'Ένα άτομο να μπορέσεις να βοηθήσεις στη ζωή σου και να του δώσεις χαρά για μένα είναι το υπέρτατο. Δεν ψάχνω για ανταλλάγματα ποτέ. Δίνω επειδή το θέλω και επειδή μου δίνει μεγάλη χαρά να βλέπω και τους άλλους να χαίρονται και να προσπερνούν τα προβλήματά τους! Αντίληψη ζωής είναι. Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος, σε ότι και να μου συμβεί στη ζωή. Στην τελική, μια ζωή είναι. Πέρνα καλά και βοήθα όσο μπορείς και όπου μπορείς!
Κάπου θα γίνεται η ζημιά.δεν πιστεύω να έχεις κάνα firewall και να κόβει την επικοινωνία του unlock με τον σέρβερ.ρωταω τώρα εγώ τα άκυρα αλλά οκ. Αν θες το βλέπουμε μαζί αργότερα αν είσαι διαθέσιμος
Επιτέλους τα κατάφερα.... αφού εκανα πρώτα ενός φίλου την αίτηση κατάλαβα οτι το πρόβλημα ήταν όντως η Wind χώριαπου αργεί το μνμ αν και όταν καταφέρω να μου έρθει έρχεται στην μορφή 123456()5 και τα έβαζα όλα ενώ χρειάζεται μόνο το 123456 το αναφέρω σε περίπτωση που τύχει σε κάποιον άλλο. Τώρα που έγινε η αίτηση υπάρχει κάτι άλλο να κάνω ωστε να είμαι έτοιμος όταν έρθει το κινητό ?
Υ.Γ χίλια ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που με βοήθησαν και ιδιαίτερα στον @lallasgr
Αυτό που μένει να κάνεις αν δεν το έχεις ήδη είναι να περάσεις μία dev rom στο κινητό. Αν τώρα το έχεις με official stable και στημένο με τα αρχεία σου κλπ θα έλεγα να μην την αλλάξεις τώρα και χρειάζεται να το ξανα στήνεις από την αρχή. Όταν έρθει το οκ βάζεις τότε την dev μέσω Miui Updater και ξεκλειδώνεις αμέσως!!
Αυτό που μένει να κάνεις αν δεν το έχεις ήδη είναι να περάσεις μία dev rom στο κινητό. Αν τώρα το έχεις με official stable και στημένο με τα αρχεία σου κλπ θα έλεγα να μην την αλλάξεις τώρα και χρειάζεται να το ξανα στήνεις από την αρχή. Όταν έρθει το οκ βάζεις τότε την dev μέσω Miui Updater και ξεκλειδώνεις αμέσως!!
Αφου δεν το έχω πάρει ακόμα τώρα το αγόρασα περιμένω να έρθει .... το πήρα με Official dev rom... οπότε όταν έρθει βλέπουμε ε ...
Κάπου θα γίνεται η ζημιά.δεν πιστεύω να έχεις κάνα firewall και να κόβει την επικοινωνία του unlock με τον σέρβερ.ρωταω τώρα εγώ τα άκυρα αλλά οκ. Αν θες το βλέπουμε μαζί αργότερα αν είσαι διαθέσιμος
Login γίνεται δέχεται τους κωδικούς άλλα δεν με ξεκλειδώνει. Lallasgr νόμιζα ότι τελείωσα. θα pm το απόγευμα αν τα καταφερω (δυο παιδιά βλέπεις έχω και δεν με αφήνουν )
P.S.
Η ROM που έβαλα στο κινητό είναι σωστή MIUI 7 6.4.14 BETA (miui_HMNote3Pro_6.4.14_9572f9eb15_5.1)