Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • RedMi Note 3 Pro
    • η dev δεν εχει κατεβει. υπαρχει κανονικα.

απλα το εχουν παρακανει και αυτοι με το θεμα ξεκλειδωμα.
      εγω εν τελη καταφερα και εκανα αιτηση. μηνυμα βεβαια απο το πρωι δεν εχω παρει για επιβεβαιωση
      παρα μονο λενε οτι αν δεν ερθει τις επομενες δεκα μερες κλπ κλπ.
      η διαφορα με τις αρχες ειναι οτι δοκιμασα να ξανα κανω την διαδικασια και δειχνει οτι πρεπει να περιμενω . με το μηνμημα που προανεφερα.
      απο την στιγμη που κανεις κατι τετοιο τουλαχιστον καντο σαν την μοτορολα με τα moto g να τελειωνουμε.
      το μονο που με εχει ξενερωσει ειναι αυτο.
      δεν στηνω το κινητο μπας και ερθει ο κωδικος. μονο τα βασικα.
    • Ο/H akisjes έγραψε:

θα εμφανιστούν αυτά τα αρχεία .Κάντε copy το τελευταίο αρχείο (RN3_Kenzo.img)
      Στην συνέχεια πάμε στον οδηγό της πρώτης σελίδας Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO
      και αντί του twrp-3.0-kenzo-07.03.2016.img κάνουμε ότι λέει αλλά στην θέση του βάζουμε το RN3_Kenzo.img.
      Δηλαδή στον unziped adb φάκελο μεταφέρουμε το RN3_Kenzo.img
      και στο βήμα που λέει Πληκτρολογούμε fastboot boot twrp-3.0-kenzo-07.03.2016.img
      θα πληκτρολογήσουμε fastboot boot RN3_Kenzo.img
      Τι έχει το twrp-3.0-kenzo-07.03.2016.img συγκεκριμένο recovery? Εγώ μόλις το εγκατέστησα και δεν είδα κάτι..
      Πρέπει να το αλλάξω;;

• Φίλε μου σε εμένα που ξεκλείδωσα τον bootloader και με άλλους δύο που μίλησαν δεν έκανε δουλειά. Γι αυτό και σου έδωσα το άλλο img.Εάν τώρα σε εσένα λειτουργεί μία χαρά μην λαμβάνει ς υπόψην το ποστ και προχώρα κανονικά με τον οδηγό της πρώτης σελίδας
    • Διαφήμιση
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Φίλε μου σε εμένα που ξεκλείδωσα τον bootloader και με άλλους δύο που μίλησαν δεν έκανε δουλειά. Γι αυτό και σου έδωσα το άλλο img.Εάν τώρα σε εσένα λειτουργεί μία χαρά μην λαμβάνει ς υπόψην το ποστ και προχώρα κανονικά με τον οδηγό της πρώτης σελίδας
      Λέω για να το γράφεις κάτι παίζει... Μετά μπήκα κανά 5 φορές στο recovery βλέπω είναι οκ.
      Σ ευχαριστώ πάντως.
      Α!! Αν χρειαστεί να το αλλάξω τώρα που το έχω ήδη πρέπει να κάνω τα βήματα μέχρι το τέλος, όλες τις εντολές στο cmd;

• Ο/H sobi1984 έγραψε:

η dev δεν εχει κατεβει. υπαρχει κανονικα.

απλα το εχουν παρακανει και αυτοι με το θεμα ξεκλειδωμα.
      εγω εν τελη καταφερα και εκανα αιτηση. μηνυμα βεβαια απο το πρωι δεν εχω παρει για επιβεβαιωση
      παρα μονο λενε οτι αν δεν ερθει τις επομενες δεκα μερες κλπ κλπ.
      η διαφορα με τις αρχες ειναι οτι δοκιμασα να ξανα κανω την διαδικασια και δειχνει οτι πρεπει να περιμενω . με το μηνμημα που προανεφερα.
      απο την στιγμη που κανεις κατι τετοιο τουλαχιστον καντο σαν την μοτορολα με τα moto g να τελειωνουμε.
      το μονο που με εχει ξενερωσει ειναι αυτο.
      δεν στηνω το κινητο μπας και ερθει ο κωδικος. μονο τα βασικα.

είχε κατέβει και την ανέβασαν πάλι, δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι.θα δοκιμάσω άλλη μια φορά κάποια στιγμή και θα δούμε.

σε περίπτωση που δεν ξεκλειδώσει, με ποιο τρόπο θα περάσω την αρχική αγγλοκινέζικη ή την global?έψαξα αλλά δεν βρήκα οδηγό.
    • Μετά από 2 μέρες ταλαιπωρίας κ με πολύ ψάξιμο , τα κατάφερα!!!
      Μπράβο σας για τον πολύ κατατοπιστικό οδηγό.Βέβαια το TWRP είναι στα κινέζικα, αλλά ακόμα κ έτσι κάτι έκανα.
      Πως μπορώ να περάσω αγγλικό twrp??
    • Απλά πρέπει να αλλάξεις τη γλώσσα.
      Μπες στο bootloader πατάς το τρίτο κουτάκι από τη δεξιά στήλη μετά πατάς την υδρογειο τέρμα πάνω τέρμα δεξιά και επιλέγεις τη μόνη λέξη που μπορείς να διαβάσεις.... Τέλος πατάς το γκρι κουμπί τέρμα κάτω δεξιά και είσαι οκ!
      Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά κάτι παίζει με το δαχτυλικο αποτύπωμα, όχι ότι δεν δουλεύει αλλά όταν πατάς γιά νά κάνεις αλλαγή ή επεξεργασία του είδη υπάρχον τότε κρασαρει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H komatoza έγραψε:

Παιδιά κάτι παίζει με το δαχτυλικο αποτύπωμα, όχι ότι δεν δουλεύει αλλά όταν πατάς γιά νά κάνεις αλλαγή ή επεξεργασία του είδη υπάρχον τότε κρασαρει.

Άλλαξε στα αγγλικά την γλώσσα, ρύθμισε το και μετά ξανά κάντο ελληνικά
    • Μπα, ούτε έτσι, μόνο με απενεργοποίηση κωδικού και ξανά ενεργοποίηση μαζί με διαγραφή αποτυπωμάτων

• Διαφήμιση
    • Ναι αυτό με το δαχτυλικο ισχύει αλλά μόνο για αυτά που δημιουργούνται ενώ το έχεις στα ελληνικά... Όταν είναι στα αγγλικά δεν το ονομάζει δαχτυλικο αποτύπωμα αλλά fingerprint και τότε μπορείς να το επεξεργαστεις!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk