Θα κάνω ξανά τη διαδικασία αύριο το πρωί από την αρχή. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.
Είχα το ίδιο θέμα με εσας. Η λύση είναι στην σελ.3 ποστ 35 lallasgr. Θα βάλετε το twrp αρχείο που δινει αυτός και όλα θα γινουν
Λοιπον επανέρχομαι και λέω να μην περάσετε την ελληνική ρομ μεσα απο την internal storage του κινητού γιατί εμένα όπως και αλλους που διάβασα εδώ μεσα μου διμιούργησε θεματάκια άσε που έιχε κρατημενες κινεζιές από την προηγούμενη κινέζικη dev που είχα. Οπότε περαστε την ρομ σε εξωτερική κάρτα και κάντε advanced wipe kai μετά install απο την εξωτερική.
@geornirv το έκανα, πέρασα την Ελληνική dev 6,3,24 και τώρα δε μπορώ να συνδεθώ μέσω wifi. Επίσης δεν κάνει factory reset από το μενού του τηλεφώνου. Μπήκα και έκανα wipe από το twrp αλλά και πάλι τα ίδια. Επίσης δεν βλέπει τη συσκευή στο pc όταν το συνδέω (θέλω να περάσω την Ελληνική stable).
Επίσης δεν κάνει factory reset από το μενού του τηλεφώνου. Μπήκα και έκανα wipe από το twrp αλλά και πάλι τα ίδια
Κάνε και πάλι Factory Reset από το TWRP και άμεσα φλασάρισμα της 6.3.24. Πιστεύω δεν "κάθησε" καλά η rom γι' και έχεις και αυτό και το προηγούμενο προβλημα
@geornirv το έκανα, πέρασα την Ελληνική dev 6,3,24 και τώρα δε μπορώ να συνδεθώ μέσω wifi. Επίσης δεν κάνει factory reset από το μενού του τηλεφώνου. Μπήκα και έκανα wipe από το twrp αλλά και πάλι τα ίδια. Επίσης δεν βλέπει τη συσκευή στο pc όταν το συνδέω (θέλω να περάσω την Ελληνική stable).
Φίλε και γω τα ίδια ακριβως "συμπτωματα" είχα. Δεν την πέρασες με εξωτερική καρτα έτσι ?? Πρέπει να την περάσεις με εξωτερική και πριν να κάνεις advanced wipe.
@Bodai ναι, το πρόβλημα με το wifi εμφανίστηκε τώρα με την Ελληνική 6.3.24. Έκανα factory reset από twrp την ξαναπέρασα και τώρα συνδέθηκε!!! Πάλι factory reset και πέρασμα τη stable?
Έχω την τελευταία έκδοση του mipcsuite.
Ευχαριστώ. Και ξέρει κανείς από την ελληνική dev που είμαι τώρα πώς θα πάω στην ελληνική stable ? Με twrp και wipe-install το zip ?? Ή μπορώ και μέσω του updater του κινητού ?
Ευχαριστώ. Και ξέρει κανείς από την ελληνική dev που είμαι τώρα πώς θα πάω στην ελληνική stable ? Με twrp και wipe-install το zip ?? Ή μπορώ και μέσω του updater του κινητού ?
Μέσω του Updater θα μπεις στο TWRP πατώντας εισαγωγή στη Recovery
Θα μπεις TWRP θα κάνεις Factory Reset και μετά Install την Stable ROM.
Με το Factory Reset θα χάσεις τα δεδομένα σου.
Για αυτό θα ήταν καλό να έχεις συγχρονίσει με mi-cloud ή να πάρεις ένα backup μέσα από το MIUI
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Είμαι στη δουλειά και δε μπορώ να ασχοληθώ πολύ αυτή τη στιγμή αλλά προχωρώντας στο σετάρισμα του τηλεφώνου από τον λογαριασμό μου στο mi cloud έχει κολλήσει πολύ ώρα στη ''λήψη ρυθμίσεων αρχικής οθόνης''. Φτάνει έως το 80% περίπου και γυρίζει στο 0% και πάλι από την αρχή. Να πατήσω ''ακύρωση'' ή να το αφήσω; Έχει πάνω από μια ώρα που το κάνει αυτό.