193 Μαρ 30th 2016, 5:35pm Ο/H Pachenko_Gr έγραψε: @MIUI_ART Πότε θα έχουμε την 7.2 του kenzo? Επειδή βγήκε το λέω... Ευχαριστώ!!! Μέχρι το βραδάκι σήμερα θα έχει ανέβει η V7.2.1.0!!!Εν αναμονή λοιπόν!! Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις
194 Μαρ 30th 2016, 5:47pm Ο/H lallasgr έγραψε: Ο/H Pachenko_Gr έγραψε: @MIUI_ART Πότε θα έχουμε την 7.2 του kenzo? Επειδή βγήκε το λέω... Ευχαριστώ!!! Μέχρι το βραδάκι σήμερα θα έχει ανέβει η V7.2.1.0!!!Εν αναμονή λοιπόν!! Τσεκαρισμένο?
195 Μαρ 30th 2016, 5:47pm Ο/H Pachenko_Gr έγραψε: Τσεκαρισμένο? Κάτι τέτοιο ακούστηκε αλλά δεν ξέρω ποιος το είπε.... Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
196 Μαρ 30th 2016, 5:51pm Ο/H MIUI_ART έγραψε: Ο/H Pachenko_Gr έγραψε: Τσεκαρισμένο? Κάτι τέτοιο ακούστηκε αλλά δεν ξέρω ποιος το είπε.... xaxaxaxaxaxa....Τσεκαρισμένο Pachenko_GR από το Boss!!! Υπομονή. Δεν έγινε και τίποτα να κοιμηθούμε άλλη μια μέρα με 7.1!!! Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις
199 Μαρ 30th 2016, 6:02pm Ο/H geoanto555 έγραψε: Και την περνάμε με τα κλασικά wipe;; cache και dalvik cache; Ούτε αυτό χρειάζεται αφού το κάνει μόνο του το Script της εγκατάστασης... Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
200 Μαρ 30th 2016, 6:03pm Νομίζω ναι, αλλά θα υπάρχει και οδηγός φαντάζομαι...Οπότε ας βγει με το καλό και θα το βρούμε αυτό! Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις
201 Μαρ 30th 2016, 6:04pm Ναι Dante έχει βγει κάνα δυο μέρες αν δεν κάνω λάθος. Check εδω Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις
202 Μαρ 30th 2016, 6:10pm Ο/H MIUI_ART έγραψε: Ούτε αυτό χρειάζεται αφού το κάνει μόνο του το Script της εγκατάστασης... Μπερδευτηκααα.. Την αναβάθμιση την κάνω μέσω twrp recovery η updater;
203 Μαρ 30th 2016, 6:11pm Εγώ προτιμώ σχεδόν πάντα το TWRP, αλλά μπορείς και από την εφαρμογή αναβάθμισης... Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
204 Μαρ 30th 2016, 6:12pm Ο/H MIUI_ART έγραψε: Εγώ προτιμώ σχεδόν πάντα το TWRP, αλλά μπορείς και από την εφαρμογή αναβάθμισης... Δεν είναι εφικτό να μας έρχεται ειδοποίηση για ota για ελληνικές ROM? Όπως στο cyanogenmod για παράδειγμα...