Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Ο/H Spy767 έγραψε:

Ο/H Project_P έγραψε:

@Spy767

Αμα κρατησεις Vol+ & Power button λογικα θα σε ξαναβγαλει σε TWRP. Aν οχι, κανε την διαδικασια απο την αρχη με την συσκευη συνδεδεμενη με adb οπως λεει ο οδηγος για να ξαναφλασαρεις την TWRP
      Ειχαμε επιτυχια! Περασα κανονικα την ελληνικη ρομ. Με μια πρωτη ματια ολα καλα. Αν και απο οτι ειδα εχω ενα θεμα με το δακτυλικο αποτυπωμα αλλα ειναι λεπτομερια

Φίλε μου αποκλείεται να υπάρχει θέμα με το αποτύπωμα.Μόλις κάνεις το setup με το δάχτυλο στην συνέχεια φτιάξε και κωδικό με το μοτίβο(αυτό με τις τελίτσες στην οθόνη).Είμαι σίγουρος ότι θα σου λειτουργήσει

Όταν σεταρα το κινητό το είχα στα αγγλικά έφτιαξα το μοτίβο αλλά δεν έκανα το αποτύπωμα δεν μου το δεχόταν. Τώρα δεν μπορώ να μπω καθόλου να το αλλάξω. Δεν ξανά περνάω τη ρομ μόνο για το αποτύπωμα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Spy767 έγραψε:

Ο/H akisjes έγραψε:

Ο/H Spy767 έγραψε:

Ο/H Project_P έγραψε:

@Spy767

Αμα κρατησεις Vol+ & Power button λογικα θα σε ξαναβγαλει σε TWRP. Aν οχι, κανε την διαδικασια απο την αρχη με την συσκευη συνδεδεμενη με adb οπως λεει ο οδηγος για να ξαναφλασαρεις την TWRP
      Ειχαμε επιτυχια! Περασα κανονικα την ελληνικη ρομ. Με μια πρωτη ματια ολα καλα. Αν και απο οτι ειδα εχω ενα θεμα με το δακτυλικο αποτυπωμα αλλα ειναι λεπτομερια

Φίλε μου αποκλείεται να υπάρχει θέμα με το αποτύπωμα.Μόλις κάνεις το setup με το δάχτυλο στην συνέχεια φτιάξε και κωδικό με το μοτίβο(αυτό με τις τελίτσες στην οθόνη).Είμαι σίγουρος ότι θα σου λειτουργήσει

Όταν σεταρα το κινητό το είχα στα αγγλικά έφτιαξα το μοτίβο αλλά δεν έκανα το αποτύπωμα δεν μου το δεχόταν. Τώρα δεν μπορώ να μπω καθόλου να το αλλάξω. Δεν ξανά περνάω τη ρομ μόνο για το αποτύπωμα

Και γιατί δεν αλλάζεις την γλώσσα από τις ρυθμίσεις σε Αγγλικά, σεταρεις το δάκτυλ. αποτύπωμα και ξαναγυρνάς σε Ελληνικά

• Ο/H tsigpan έγραψε:

Και γιατί δεν αλλάζεις την γλώσσα από τις ρυθμίσεις σε Αγγλικά, σεταρεις το δάκτυλ. αποτύπωμα και ξαναγυρνάς σε Ελληνικά

Το έκανα δεν γίνεται

• Διαφήμιση
    • @Spy767 Μπορείς να κάνεις factory reset και όχι reflash. Btw ότι νομίζεις.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Καταρχην μην κανετε μεγαλα quote ζαλιζομαστε μετα τα κρασια, μπυρες και ψητα που εχουμε φαει :P

@Spy767
      Χαιρομαι που ξεπερασες το βασικα προβλημα και εβαλες την ROM. :thumbsup:

Τωρα για το δαχτυλικο, γυρισε παλι το κινητο στα αγγλικα και πηγαινε να βαλεις κλειδωμα με κωδικο ή pin.
      Θα σε ρωτησει αν θελεις να διαγραψεις ολα τα αποθηκευμενα δαχτυλικα.
      Σβηστα ολα και ενω ειναι ακομα στα αγγλικα πηγαινε και ξαναδοκιμασε να τα περασεις.
      Σε περιπτωση που σου κανει κολπα και δεν τα περναει καθολου, αστο και μετα απο αρκετη ωρα δοκιμασε ξανα.

Προληπτικα κοιτα να εχεις καθαρισει τον αισθητηρα με ενα στεγνο πανακι, οπως και τα δαχτυλα που θα περασεις να ειναι στεγνα χωρις λιπαροτητα και το κινητο να ειναι σε σχετικα ''δροσερη'' κατασταση.
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Καταρχην μην κανετε μεγαλα quote ζαλιζομαστε μετα τα κρασια, μπυρες και ψητα που εχουμε φαει :P

@Spy767
      Χαιρομαι που ξεπερασες το βασικα προβλημα και εβαλες την ROM. :thumbsup:

Τωρα για το δαχτυλικο, γυρισε παλι το κινητο στα αγγλικα και πηγαινε να βαλεις κλειδωμα με κωδικο ή pin.
      Θα σε ρωτησει αν θελεις να διαγραψεις ολα τα αποθηκευμενα δαχτυλικα.
      Σβηστα ολα και ενω ειναι ακομα στα αγγλικα πηγαινε και ξαναδοκιμασε να τα περασεις.
      Σε περιπτωση που σου κανει κολπα και δεν τα περναει καθολου, αστο και μετα απο αρκετη ωρα δοκιμασε ξανα.

Προληπτικα κοιτα να εχεις καθαρισει τον αισθητηρα με ενα στεγνο πανακι, οπως και τα δαχτυλα που θα περασεις να ειναι στεγνα χωρις λιπαροτητα και το κινητο να ειναι σε σχετικα ''δροσερη'' κατασταση.

Μπαίνω στο look screen και με πετάει. Στην αρχή όταν το σεταρα πέρασα μοτίβο και όταν έλεγε για fingerprint δεν μπορούσα να πατήσω οπότε ούτε να αλλάξω το μοτίβο μπορώ αλλά ούτε να μπω καν. Θα κάνω ένα fsctory reset αλλά βαριέμαι λίγο πάλι όλη τη διαδικασία να σου πω την αλήθεια. Επιπλέον έχω θέμα πάλι με τη μπαταρία

Αυτό εδώ δεν λέει να πέσει από το 46%
      Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • @Spy767

Για αρχη μπες παλι στο TWRP (κλεισε κινητο και μετα Vol+ & Power) και πηγαινε κανε Wipe Cache / Wipe Dalvik και μετα reboot.

Τσεκαρε μετα παλι το fingerprint και κοιτα και αν εστρωσε το θεμα με την μπαταρια.
      Αν δεν εχουν στρωσει μαλλον θα θελει πιο 'ριζικη' διορθωση.
    • Διαφήμιση
    • Ερωτήσεις:

1)Αυτό που του έχω δώσει άδεια...τί είναι;

2) Για ποιόν λόγο δεν παίρνει backup των εφαρμογών στο mi-cloud; Συγχρονίζει επαφές ... φωτογραφίες κλπ...αλλά δεν έχει πάρει ακόμα (5 ημέρες μετά) backup των εφαρμογών για να μπορέι να γίνει εάν χρειαστεί πλήρης επαναφορά...

Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • @pavlidisc
      1 είναι εφαρμογή διαχείρισης της ip camera της Xiaomi αν δεν την έχεις δεν την χρειάζεσαι
      2 backup περνάει κάθε 7 μέρες.
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H Thracia έγραψε:

@pavlidisc
      1 είναι εφαρμογή διαχείρισης της ip camera της Xiaomi αν δεν την έχεις δεν την χρειάζεσαι
      2 backup περνάει κάθε 7 μέρες.
      Ευχαριστώ πολύ! :)

Το backup (των εφαρμογών) δεν μπορώ να το ξεκινήσω χειροκίνητα; Πατάω συγχρονισμό αλλά "σηκώνει" όλα τα υπόλοιπα εκτός απο τις εφαρμογές...πές δηλαδή οτι εγώ ήθελα τώρα να πάρω backup για να κάνω format...τί κάνω;
    • @pavlidisc Πήγαινε Λογαριασμός mi-mi cloud-αντίγραφο αρχικής οθόνης και δες αν σε αφήνει να κάνεις backup και Πότε είναι προγραμματισμένο
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Thracia έγραψε:

@pavlidisc Πήγαινε Λογαριασμός mi-mi cloud-αντίγραφο αρχικής οθόνης και δες αν σε αφήνει να κάνεις backup και Πότε είναι προγραμματισμένο
      ΣΩΣΤΟΣ! Κάθε 7 ημέρες λέει! Όταν πάω να επιλέξω "καθημερινά" μου στέλνει αναγκαστικά σε "Αναβάθμιση λογαριασμού Μi"...εάν πατήσω άκυρο με ξαναγυρνάει στις 7 ημέρες.