Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • RedMi Note 3 Pro
    • @KillBill

Στα λεφτα του και για να τα χαρακτηριστικα του ειναι πραγματι ελαχιστες οι εναλλακτικες (οι οποιες ειναι παλι κινεζικες).
      Οσο για τα προβληματα που λες το 98% αυτων που τα ειχαν ηταν επειδη δεν ειχαν διαβασει καλα τις οδηγιες.
      Προχωρα και μεχρι να σου ερθει διαβασε καλα τους οδηγους για να τους εμπεδωσεις και δεν θα εχεις θεμα. Καλο θα ηταν να το παραγγειλεις με official rom (και αν γινεται με developer rom) για να κανεις ακομα πιο ευκολη την ζωη σου. Αλλα ακομα και αν σου ερθει με unofficial multilanguage παλι δεν θα εχεις θεμα.

Εμενα με multi μου πηρε 10 λεπτα να περασω official global πριν 2 μηνες και μετα αλλα 15 λεπτα να περασω την ελληνικη (επειδη κολλησα κι ολας καπου).

Βεβαια ειχε ριξει καλο διαβασμα και ειχα κανει καλη προεργασια πριν ξεκινησω οτιδηποτε.

Μην το σκεφτεσαι αλλο λοιπον :thumbsup:
    • Το redmi 3 της γυναίκας μου αρνείται να συμμορφωθεί:
      έκανα πλήρη εγκατάσταση αλλά δεν εγκατέστησε το twrp και είχε και διάφορα κινέζικα.
      Διέγραψα dalvik και cache, ξανά το ίδιο.
      Επίσης κάνει κι άλλο ένα ωραίο: ο ήχος του ξυπνητηριού είναι πολύ δυνατός και όσο κι αν κατεβάζω τη μπάρα, πέφτει ελάχιστα.
      Είναι με την τελευταία dev.
      Καμιά ιδέα κανείς;
    • Κάτι άλλο, από ποιο κατάστημα το πήρατε εσείς?
      Έλεγα να το πάρω από ευρωπαϊκή αποθήκη αλλά όπου κοίταξα ήταν out of stock...
      Θα σκεφτόμουν μήπως έδινα κάτι παραπάνω για το lg g4 αλλά δεν θέλω να παίξω κορόνα γράμματα αν θα μου έρθει συσκευή με bootloop...
      Η ελληνική miui θα παίρνει αυτόματα updates ή θα πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία κάθε φορά? Θα πάρει και miui 8 το κινητό?
      Επίσης ξέρετε αν παίρνει cm13?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H elix έγραψε:

Το redmi 3 της γυναίκας μου αρνείται να συμμορφωθεί:
      έκανα πλήρη εγκατάσταση αλλά δεν εγκατέστησε το twrp και είχε και διάφορα κινέζικα.
      Διέγραψα dalvik και cache, ξανά το ίδιο.
      Επίσης κάνει κι άλλο ένα ωραίο: ο ήχος του ξυπνητηριού είναι πολύ δυνατός και όσο κι αν κατεβάζω τη μπάρα, πέφτει ελάχιστα.
      Είναι με την τελευταία dev.
      Καμιά ιδέα κανείς;
      @elix ο παρών οδηγός είναι για το redmi note 3 pro, θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό για το redmi 3: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά), και να επιλέξεις την ανάλογη rom για τη συσκευή σου.
    • συγγνώμη για το λάθος θέμα, οι οδηγίες ωστόσο που έχω ακολουθήσει είναι για το σωστό μοντέλο.
    • Παιδια καλησπερα,

αφού κατάφερα και ξεκλείδωσα την συσκευή (σήμερα μου ήρθε το 2o sms απο XIaomi)

Θα κάνω εγκατάσταση την ελληνική rom.
      Nα κατεβάσω τη 7.2.2 stable, να την βάλω στον φάκελο download_rom του κινητού και να κάνω αναβάθμιση από την συσκευή το zip αρχειο ?????
      Θα δουλέψει?

φοράω china dev rom
    • @DimKLap

Οχι δεν θα λειτουργησει. Για να περασεις για ΠΡΩΤΗ φορα ελληνικη ROM πρεπει να ακολουθησεις τον οδηγο στην πρωτη σελιδα του θεματος...

@KillBill

Ολοι το εχουμε παρει απο διαφορα καταστηματα. Στα ευρωπαικα γενικα δεν τα στοκαρουν. Φερνους καποιες φουρνιες και αν πουλαει το συγκεκριμενο μοντελο το ξαναφερνουν (συγκεκριμενα κομματια) και μετα μπορει να μην το ξαναφερουν ποτε. Επελεξε πιο καταστημα θελεις και βλεπεις να εχει την τιμη που θελεις και στειλε τους μηνυμα να τους ρωτησεις ΑΝ και ποτε θα εχουν παλι stock.

ΟΤαν λες να σου ερθει συσκευη με bootloop τι εννοεις?

Η ελληνικη δεν παιρνει αυτοματα update, αλλα το να περασεις update ειναι πραγματικα δουλεια 1 λεπτου. το ξεκλειδωμα και το περασμα για πρωτη φορα της ελληνικης ειναι το δυσκολο.

Εννοειται οτι θα παρει MIUI 8 και μαλλον ΠΑΡΑ πολυ συντομα μιας και αυριο παρουσιαζεται officially η MIUI 8 (και λογικα θα παρει και update σε marshmallow μαζι).
      Εχουν φτιαξει εδω και καιρο CM13 αλλα δεν ειναι stable, ουτε official. [ROM] [CM13.0][WIP]CyanogenMod 13.0 for Xiao… | Xiaomi Redmi Note 3
    • Διαφήμιση
      • Στην συνέχεια θα κάνουμε προσωρινή και ΟΧΙ μόνιμη εγκατάσταση του TWRP Recovery, μόνο και μόνο για να τρέξουμε το TWRP ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε Flash την Ελληνική ROM.
      • Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery RN3_kenzo.img
      • Μετά θα Κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Volume UP και θα δώσετε την εντολή fastboot reboot.
      • Όσο κρατάτε πατημένο το Volume UP το τηλέφωνο θα μπει κατευθείαν στο TWRP Recovery.
      • Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset (Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache), για να αποφύγετε το BootLoop.
      Μεχρι εδω καλα,

ειχα βαλει την νεα ROM στον φακελο download_rom του κινητου.

ΔΕΝ υπάρχει και έχω μείνει στο TWRP recovery . Μπορώ να την ρίξω στο κινητό ξανά?
      Αν προχωρήσω σε reboot τι θα γίνει.

Φοβαμαι μήπως έκανα format data
    • Ψάξε τον τρόπο που αναφέρω ότι μπορείς να περάσεις την ρομ με adb slide mode μέσω twrp. Αλλιώς με SD card μπορείς να κάνεις μία χαρά τη δουλειά σου

Sent from my Redmi Note 3 Pro
    • @DimKLap Μα ούτως ή άλλος ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις format data οπότε τι το συζητάς;;; Παιδιά διαβάστε καλά τους οδηγούς ολόκληρους και μετά ξεκινήστε να κάνετε το οτιδήποτε.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • @DimKLap λογικά αν κάνεις reboot system θα μπεις μέσα στο miui ξανα, ώστε να αντιγράψεις στο τηλέφωνο το zip που θες.

Το λειτουργικό android δεν έχει σβηστεί, απλά επανήλθε στις αρχικές του ρυθμίσεις (factory reset). Μετά την αντιγραφή επανέλαβε τη διαδικασία που ακολούθησες.
    • Διαφήμιση