Καλημέρα στην κοινότητα!Θέλω να ευχαριστήσω τονlallasgr που προσέφερε τα μέγιστα και αρκετό απο τον χρόνο του και με βοήθησε να 'αναστήσω' το brickαρισμένο xiaomi μού!
Καλησπέρα 3η μέρα με την ελληνική ρομ. Έχω την τελευταία Dev. Έχω 2 θεματάκια. Το ένα είναι όταν ξεκλειδώνω το κινητό αντί να με βγάλει στην αρχική οθόνη με βγάζει στο ιστορικό κλήσεων. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση. Δν γινεται πάντα 6/10 φορές θα έλεγα. Το άλλο είναι με τον messenger. Βρήκα εδώ διόρθωσα το παράθυρο που δν εμφανιζόταν αλλά την ώρα που είναι ανοιχτό κ ενώ γράφω κλείνει ξαφνικά το παράθυρο. Έχουν να κάνουν με τη ρομ αυτά η με ρυθμίσεις?
Επίσης έβαλα τη Dev... Μήπως δν έπρεπε δν εχω καταλάβει 100% τις διαφορές....
@dimkat2004 Στο πρώτο που αναφέρεις πολύ πιθανό να μην σέρνεις σωστά το δάχτυλό σου προς τα επάνω.
Δοκίμασε με άλλο θέμα.. η ενεργοποίησε το δαχτυλικό αποτύπωμα. Στα λέω αυτά γτ μου κάνει δύσκολο να είναι ρύθμιση και να πιάνει 6/10 φορές.
Στο δεύτερο κάνε καμία εκκαθάριση δεδομένων στο messenger και πιστεύω να στρώσει.
Καλησπερα παιδια εχω μεινει πολυ πισω λογο δουλειας και επιτελους εκανα ξεκλιεδωμα το κινητο του φιλου μου.πανω στην Stable Κινεζικη Ρομ..τωρα φοραω την MIUI 7.3.2 STABLE. τωρα για να περασω στην ελληνικη dev τι πρεπε να κανω??ευχαριστω πολυ!!
Καλησπερα παιδες.
Να μου δωσετε τα φωτα σας. Ξεκλειδωμα μπορουμε να κανουμε μια φορα τον μηνα η πρεπει να κανουμε νεα αιτηση? Επισης αν ειναι μια φορα τον μηνα τι μηνυμα θα σου βγαλει. Το γνωστο οτι η συσκευη σου δεν υποστηριζει το unlock η τιποτα αλλο.
Ημερομηνια που ξεκλειδωσα ηταν 23 απριλιου.
Σας ευχαριστω.
εκανα ξεκλιεδωμα το κινητο .πανω στην Stable Κινεζικη Ρομ..τωρα φοραω την MIUI 7.3.2 STABLE. τωρα για να περασω στην ελληνικη dev τι πρεπε να κανω??ευχαριστω πολυ!!
Αν όντως έχεις ξεκλειδώσει , γιατί με μπέρδεψες λίγο έτσι όπως τα γράφεις, ακολουθείς τον οδηγό της πρώτης σελίδας..
εκανα ξεκλιεδωμα το κινητο .πανω στην Stable Κινεζικη Ρομ..τωρα φοραω την MIUI 7.3.2 STABLE. τωρα για να περασω στην ελληνικη dev τι πρεπε να κανω??ευχαριστω πολυ!!
Αν όντως έχεις ξεκλειδώσει , γιατί με μπέρδεψες λίγο έτσι όπως τα γράφεις, ακολουθείς τον οδηγό της πρώτης σελίδας..
ξεκλειδωσα ναι αλλα εχει την stable rom την κινεζικη τωρα,μπορω να βαλω ειτε την dev ειτε την stable Ελληνικη?? και φτανω μεχρι την διαδικασια του CMD αλλα οταν κανω attached devices δεν μου βρισκει την συσκευη...ενω εχω κανει ποσες φορες εγκατασταση τους drivers για την συσκευη...