Επίσης γενικά άμα έχεις πρόβλημα κάπου να δοκιμάζεις το παρατεταμένο πάτημα στο κουμπάκι Ξ κάτω αριστερά που σε βάζει απευθείας στις ρυθμίσεις του χώρου που βρίσκεσαι
Αν είσαι πχ στις επαφές θα σου ανοιξει τις ρυθμίσεις για επαφές, αν είσαι στα μηνύματα για τα μηνύματα, αν είσαι στο τηλέφωνο του τηλεφώνου κοκ.
Έτσι μπορείς στοχευμένα να δεις τις ρυθμίσεις που σε απασχολούν
Μόλις πριν μερικές ώρες ακολουθώντας πιστά τον οδηγό στην πρώτη σελίδα, κατάφερα και έβαλα την τελευταία GTV DEV σε redmi note3 16GB/2GB. Ευχαριστώ πολύ τους developers, admins, moderators και όλη την κοινότητα. Κάποια pictures σε spoilers της πρώτης σελίδας στο κατα τα άλλα άψογο guide δεν λειτουργούν πλέον
Καλημέρα παιδιά. Με βασανίζει μια απορία... Την προηγούμενη βδομάδα που ακολούθησα τον οδηγό στην πρώτη σελίδα υπήρχαν δύο εναλλακτικές για Custom Recovery που μπορούσαμε να κατεβάσουμε. Εγώ κατέβασα το αρχείο RN3_kenzo.img το οποίο μετά μου πέταξε κάποια errors με κόκκινα γράμματα στην διαδικασία του Wipe και η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα λιγάκι... Περάστηκε η ελληνική ROM μετά βέβαια και νομίζω ότι είναι όλα καλά και ότι έγινε το Wipe γιατί άργησε να ανοίξει κανά πεντάλεπτο. Έτσι δείχνει τουλάχιστον. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει γίνει κάποια διαδικασία σωστά στο Wipe στο προσωρινό TWRP εκεί που πήρα τα errors? Κάτι για mount μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να κάνει... Πρέπει να ξανά κάνω τη διαδικασία από την αρχή;
Περιμένω τις επόμενες μέρες και το Redmi Note 3 Pro του πατέρα μου και το έχω απορία για να ξέρω... Τώρα βλέπω ότι έχει αφαιρεθεί το αρχείο RN3_kenzo.img. Οπότε θα το κάνω με το άλλο αρχείο. Το δικό μου έχει κάποιο πρόβλημα που πήρα τα errors? Πρέπει να ξανά κάνω Wipe και φλασάρισμα;
Καλημέρα παιδιά. Με βασανίζει μια απορία... Την προηγούμενη βδομάδα που ακολούθησα τον οδηγό στην πρώτη σελίδα υπήρχαν δύο εναλλακτικές για Custom Recovery που μπορούσαμε να κατεβάσουμε. Εγώ κατέβασα το αρχείο RN3_kenzo.img το οποίο μετά μου πέταξε κάποια errors με κόκκινα γράμματα στην διαδικασία του Wipe και η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα λιγάκι... Περάστηκε η ελληνική ROM μετά βέβαια και νομίζω ότι είναι όλα καλά και ότι έγινε το Wipe γιατί άργησε να ανοίξει κανά πεντάλεπτο. Έτσι δείχνει τουλάχιστον. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει γίνει κάποια διαδικασία σωστά στο Wipe στο προσωρινό TWRP εκεί που πήρα τα errors? Κάτι για mount μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να κάνει... Πρέπει να ξανά κάνω τη διαδικασία από την αρχή;
Περιμένω τις επόμενες μέρες και το Redmi Note 3 Pro του πατέρα μου και το έχω απορία για να ξέρω... Τώρα βλέπω ότι έχει αφαιρεθεί το αρχείο RN3_kenzo.img. Οπότε θα το κάνω με το άλλο αρχείο. Το δικό μου έχει κάποιο πρόβλημα που πήρα τα errors? Πρέπει να ξανά κάνω Wipe και φλασάρισμα;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω.
Στην συσκευή σου με το Flash που έκανες έχει περαστεί το νέο TWRP Recovery και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα..
Κύριοι μια βοήθεια.Είμαι σε twrp για το φλασάρισμα της ελληνικής rom.Είναι στα αγγλικά οπότε δεν έχω πρόβλημα.Για να συνεχίσω πρέπει να πατήσω εκεί που λέει swipe to allow modifications;
Επιτέλους τα κατάφερα και πέρασα την ελληνική rom.Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας και με συγχωρείτε αν έγινα κουραστικός.Α,η έγκριση για το ξεκλείδωμα του bootloader μου ήρθε στις 6 μέρες...Δε ξέρω αν στάθηκα τυχερός ή αν έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες.