Παιδιά καλησπέρα! Μια απορία! Η τελευταία official China DEV για τη συσκευή μας είναι η 6.5.28. Γιατί η ελληνική αντίστοιχη DEV έχει έκδοση 6.5.26; Η 6.5.26 σύμφωνα με το en.mui είναι η τελευταία για τα απλά Redmi Note 3 με τον Mediatek... Είναι τυπογραφικό λάθος στην έκδοση της ελληνικής για το kenzo ή όντως έχει χτιστεί πάνω στην 6.5.26 για Mediatek; Και αν ναι πως γίνεται να δουλεύει στον Snapdragon 650;
Άλλη συσκευή με ΜΤΚ άλλη η συσκευή με Snapdragon οπότε και άλλες οι ρομ.
Το 6.5.28 μπορεί να σημαίνει απλά μία καθυστέρηση ή ακόμα και ένα fix 2 μέρες μετά και καμία σχέση δεν έχει με τις ΜΤΚ συσκευές
OK απλά αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω, γιατί χτες που έκανε αναβάθμιση του πατέρα μου πήρε την 6.5.28. Προφανώς και είναι διαφορετική η έκδοση για MTK συσκευές. Οπότε αυτό που καταλαβαίνω από αυτά που μου έγραψες είναι ότι βγήκε 6.5.26 και μετά 6.5.28 την οποία τελευταία δεν την έχει βγάλει το φόρουμ σε ελληνική έκδοση. ΟΚ το έλυσα.
Και μια ακόμη απορία. Οι ελληνικές MIUI που έχουμε περάσει από το φόρουμ εδώ βασίζονται σε αυτές της official team (en.miui) τις κινέζικες (όχι τις Global);
Παιδιά, όσοι έχετε την τελευταία ελληνική Stable (ή και προηγούμενες).
Αν, ενώ είναι κλειδωμένο το κινητό το κάνετε rotate σε landscape mode και έπειτα προσπαθήσετε να το ξεκλειδώσετε μέσω fingerprint sensor, σας ξεκλειδώνει και κλειδώνει πάλι;
Εμένα μου το κάνει 8 στις 10 φορές. Στην αρχή δεν το κάνει εύκολα (θέλει κάποιες προσπάθειες) αλλά αν το κάνει μια, το κάνει πολύ πιο συχνά στη συνέχεια.
Καμιά φορά το πρόβλημα εμφανίζεται και σε portrait (αν έχει γίνει πριν αυτό που αναφέρω πάνω), και θέλει πολλές προσπάθειες να ξεκλειδώσει. Μόλις ξεκλειδώσει μια φορά, φτιάχνει.
Μπορείτε να το αναπαραγάγετε και εσείς;
EDIT: Sorry Λάθος Topic!
Φαντάζομαι εννοείς όποια θέλω από τις Developer Version?
Ποια είναι η καλύτερη?
Κάθε φορά που θα κάνω update θα χάνονται τα δεδομένα ή παραμένουν? (πχ εάν βάλω την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_GTV-6.5.26.zip και βγεί μετά νέα ROM για MIUI