Να σου πω την αλήθεια δεν έχω τέτοιου είδους εφαρμογές για να μαι σίγουρος.
Όντως αν διαβάσεις λέει :
Σημείωση. Τα δεδομένα από εφαρμογές που έχετε.... κλπ
@giotria37.2.2 θα βάλεις και μάλλον θα κάτσεις πολύ καιρό εκεί....... όλες οι υπόλοιπες έχουν θέματα. Η 7.2.2 ήταν η ποιο "stable" από τις stable. Για MIUI 8 μην το σκεφτεσαι ακόμα, θα είναι full bug.
Λοιπον, τα προβληματα συνεχίζουν. Σωστε με γιατι το κινητο το εχει η γυναικα μου και εχει γινει σπιτι τσι π@@τ@ν@ας!
"Θα το σπάσω..." - "Παίρνω τηλεφωνο τις φίλες μου και δεν με ακούνε" - "Δεν εχει καθολου σημα 4G" - "Γ@μώ την Κίνα και τα κινεζόπουλα" και όλο τέτοια ακούω....
Άρα υποχρεωτικά "down" σε 7.2.2. απο εδώ και θέλω να μου πείτε πως γίνεται και τι χάνω...(πχ interval όλα φευγουν?)
@giotria3 Η ρομ που παραθέτεις είναι η σωστή. Όσο για τον τρόπο θα σου έλεγα μια καθαρή εγκατάσταση, εάν καταλαβαίνεις τι εννοώ εάν όχι απλά περνάς την 7.2.2 σε μια sd μπαίνεις twrp κάνεις wipe τα πάντα όοοοολα και μετά κάνεις install την 7.2.2 από την sd πάντα μέσα απο το twrp. Δλδ χάνεις τα πάντα. Κράτα bacκup, photos video τραγούδια και τα συναφοί.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
@lallasgr@Souits
Αρα όπως ανέβηκα έτσι κατεβαίνω.... Μόνο που όταν δω την εικόνα με τα wipe tickάρω √ τα ΠΑΝΤΑ!!! Από backup δεν έχω θέμα....έχει sd. Απλα να φανταστώ χάνει τα sms- επαφές και αρχεία viber-whatsapp. Και όλες οι εφαρμογές εγκατάσταση από την αρχή ή μέσω backup να κάνω restore???
Μέσω backup mi cloud μπορείς να επαναφέρεις όλες τις εφαρμογές ακριβώς όπως ήταν! Όχι τις εσωτερικές ρυθμίσεις αλλά τις εφαρμογές!! Στα wipes χρειάζεται να τικάρεις μόνο τα τρία dalvik/cache/data για να κάνει απλά factory reset το κινητό και μετά περνάς την παλιότερη έκδοση!
Μέσω backup mi cloud μπορείς να επαναφέρεις όλες τις εφαρμογές ακριβώς όπως ήταν! Όχι τις εσωτερικές ρυθμίσεις αλλά τις εφαρμογές!! Στα wipes χρειάζεται να τικάρεις μόνο τα τρία dalvik/cache/data για να κάνει απλά factory reset το κινητό και μετά περνάς την παλιότερη έκδοση!
ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ!!!!
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.......
@giotria3 Εκτός από την sd (και το otg usb) φυσικά αφού εκεί θα έχεις την νέα ρομ, δλδ αυτά που είπε και ο @lallasgr --->dalvik/cache/data + system από μένα για να γίνει τελείως καθαρή εγκατάσταση.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
@giotria3 Εκτός από την sd (και το otg usb) φυσικά αφού εκεί θα έχεις την νέα ρομ, δλδ αυτά που είπε και ο @lallasgr --->dalvik/cache/data + system από μένα για να γίνει τελείως καθαρή εγκατάσταση.