Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H sobi1984 έγραψε:

καλησπερα!
      εκανα update σε miui 8 με επαναφορα εργοστασιακων αλλα δυστυχως δεν βλεπω πουθενα εφαρμογη calculator? τι συμβαινει?
      Διάβασε εδώ
    • Ο/H astrah έγραψε:

νόμιζα ότι υπήρχε παλιότερα σε αυτόν τον οδηγό κάνω λάθος;
      H απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής υπάρχει στον οδηγό unofficial to official δεν νομίζω να ήταν ποτέ σε "αυτόν". Αν και να σου πω σε μένα δεν χρειάστηκε ποτέ.

• Διαφήμιση
    • @geoanto555 το είχα δει κάπου όταν διάβαζα αλλά αφού δεν τον είδα στον οδηγό που ταίριαζε σε εμένα δεν το έψαξα παραπάνω. Είχα και την πολύτιμη βοήθεια σου και όλα οκ. 7.2.2.0 πλέον.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Xiaomi RN3 pro 32Gb
    • Καλημέρα φίλε @astrah .Περιμένουμε εντυπώσεις από την 7.2.2.

• Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)

Καλημέρα . Ψυχολογικά μου φαίνεται πισωγυρισμα ... αλλά τι να κάνουμε... δεν είχα εβδομαδιαία updates στο προηγούμενο και μου άρεσε .. εμφανισιακες οι διάφορες μέχρι τώρα απο την 6.6.18 official dev και δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά είναι λίγο ποιο αργό στα animation.
      Διαφορες: ελληνικά στο μενού. Στην dev η default γραμματοσειρά έχει θέμα με τα ελληνικά και αν την αλλάξεις με κάποια άλλη ξεχνάς τα bold στο Gmail, Facebook. Εδώ όλα μια χαρά αν δεν τα μεγαλώσεις.
      Κάποιες εφαρμογές πχ Instagram εμφανίζονται με το παλιό εικονίδιο εδώ. Why?
      Μπαταρία ακόμα είναι νωρίς να κρίνω αλλά και με την dev νομίζω ήμουν καλά. Είχα βγάλει Max 7,5 ώρες με 16%,υπόλοιπο (2 καρτες) δεδομένα ανοιχτά 12 ώρες περίπου

ελπίζω με την ελληνική να είμαι ακόμα καλύτερα όταν περάσουν οι πρώτες μέρες.
      Τι θα μου λείψει από την dev; Το κινέζικο app μουσικής. κ
      Κατεβάζει σε πολύ καλή ποιότητα μουσική, αλλά αυτό το κάνεις και με άλλες εφαρμογές.
      Τελικά ίσως γίνω beta tester των ελληνικών ρομ xaxaxa
      Xiaomi RN3 pro 32Gb
    • Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ εδώ και 4 μέρες να κάνω εγκατάσταση τόσο την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.2.2.0 όσο και την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.3.2.0 αλλά δεν με θέλει.

Αφού ακολουθώ πλήρως την διαδικασία με το twrp και κάνω install την έκδοση, παρατηρώ ότι μου βγάζει failed στο mount για το system directory (doesn't exist !!!!). στη συνέχεια όταν κάνω reboot κολλάει στον αρχικό λογότυπο και bootloop!!! Τώρα έχω επάνω την τελευταία developer china rom 6.5.19 αλλά όσο και αν προσπαθώ να ζητήσω ξεκλείδωμα στο bootloader με πετάει στην κεντρική σελίδα του κινέζικου forum. Περιττό να σας πώ ότι τα έχω πάρει στο κράνος.

Και όλα αυτά γιατί ενώ είχε όταν αγοράστηκε μια multilanguage εκδοση (ούτε που ξέρω ποια), στην πρώτη αναβάθμιση γύρισε σε μια κινέζικη miui 8 χωρίς google apps.....

Σας παρακαλώ δώστε καμιά ιδέα γιατί τα έχω παίξει....Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Δεν κατάλαβα... δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το twrp;

• όχι μέσω πλάγιας οδού εγκαθιστώ το twrp και από fastboot oem device-info βλέπω ότι η συσκευή είναι unlocked. Ακολουθώ όλη τη διαδικασία κανονικά στη συνέχεια και μετά το τελικό reboot καταλήγει η συσκευή σε bootloop (βγάζει το λογότυπο της xiaomi για κανένα δευτερόλεπτο, σβήνει, ξανά το ίδιο και κλείνει το τηλέφωνο)

PS μόλισ πρίν λίγο δέχτηκαν το αίτημά μου για επίσημο unlock. Καλύτερα να περιμένω την έγκριση και δοκιμάσω ξανά στη συνέχεια? και με ποιά rom?
    • Α μέσω "πλάγιας οδού".... Καλύτερα να περιμένεις την έγκριση.
      Με οποιαδήποτε developer ρομ μπορείς να το κάνεις.

• Αυτή είναι η πλάγια όδός που όμως λειτουργεί για να εγκαταστήσεις το twrp. Μέχρι τώρα δεν δεχόταν με τίποτα να κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα στο bootloader.

Αν μετά το επίσημο ξεκλείδωμα κολλάει με τον ίδιο τρόπο....πρέπει να ξανακάνω αίτημα για ξεκλείδωμα? δεν θα το αντέξω... Σκεφτείτε πως αυτή τη στιγμή έχω μια έκδοση που δέχεται γλώσσα UK (English) και Locale SPAIN !!!! (το μόνο κοντινό). Δεν με άφηνε να κάνω εγκατάσταση ούτε την EU multilinguage. Καλό τηλέφωνο αλλά έχω φάει λούκι με όλο αυτό....

Όσο ζω ελπίζω...Θα περιμένω μάλλον το επίσημο ξεκλείδωμα και ο θεός βοηθός.!!

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
    • Διαφήμιση
    • Ναι λες πάλι καλά που έκανε μόνο boot loop και όχι κανένα hardbrick να θες μετά άνοιγμα της συσκευής :)

Official και μόνο official τρόπους πειράγματος να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο :D