ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ(ελπίζω να μην πρόλαβε να κάνει ζημιά).... αυτή είναι για το qualcomm μοντέλο... Κατέβασε σωστή ρομ.
Στο προφίλ σου έχεις άλλη συσκευή , φλάσαρες άλλο twrp και άλλη ρομ.
Τι έχεις πραγματικά; Ποιο μοντέλο;
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ(ελπίζω να μην πρόλαβε να κάνει ζημιά).... αυτή είναι για το qualcomm μοντέλο... Κατέβασε σωστή ρομ.
Στο προφίλ σου έχεις άλλη συσκευή , φλάσαρες άλλο twrp και άλλη ρομ.
Τι έχεις πραγματικά; Ποιο μοντέλο;
Φιλε προσπαθω να φλασαρω την συσκευη φιλου.Μπορεις να με βοηθησεις για το που μπορω να κατεβασω την αντιστοιχη σωστη?
Ο φιλος εχει το xiaomi redmi note 3 octa
Μπες μέσα στο mount και ξετίκαρε τα πάντα. Βγες.. πάνε install προς το παρών δεν θα βλέπεις τίποτα.
Πάτα πάνω στο ιντερναλ να στα εμφανίσει... κάνε εγκατάσταση στην ρομ..
Αυτό για το Μount system..
Ελπίζω να έχεις κατεβάσει ρομ για το κινητό σου.
Μπες μέσα στο mount και ξετίκαρε τα πάντα. Βγες.. πάνε install προς το παρών δεν θα βλέπεις τίποτα.
Θα τα δοκιμασω τωρα αν και η ρομ που κατεβασα πριν λιγο ηταν αυτη απο το λινκ που μου εστειλες
Κάνε και ένα reboot recovery να συνέλθει...
Αν έχεις το redmi note 3 το απλό είναι αυτή...
Αν δεν καταφέρεις κάτι και με αυτό.. φοβάμαι μην το έσκισες... θα βάλεις official..
Θα τα δοκιμασω τωρα αν και η ρομ που κατεβασα πριν λιγο ηταν αυτη απο το λινκ που μου εστειλες
Φιλε σ ευχαριστω αν και εβγαλε πριν nvram error ολοκληρωσε κανονικα την εγκατασταση της νεας ρομ τωρα δοκιμαζω τις παραπανω επιλογες που μου ειπες..μετα την ολοκληρωση παλι της εγκαταστασης εβγαλε παλι το ιδιο error και απλα περιμενω να μπω παλι στο μενου με την εγκατασταση!Οπως και να χει σ ευχαριστω!
Άνοιξε κανονικά το κινητό σου και δες απλά αν δουλεύει το wifi και τα imei.
Αν όχι σημαίνει ότι υπάρχει θέμα NVRAM..Σε κείνη την περίπτωση πας σε official rom και αν δεν τα καταφέρεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια εργαλεία επαναφοράς nvram.
Αν δεν βρεις άκρη στείλε μου το βράδυ(θα φύγω τώρα) Ο οδηγός για το Hennessy είναι αυτός