Επανερχομαι και παλι με ενα προβληματακι.
Θα ακουστει χαζο και παιδαριωδες αλλα εχω απο χτες που το παλευω και λυση δεν βρισκω.
Εχω κολλησει σε αυτο το βημα-"Τοποθετούμε την Ελληνική ROM που καταβάσαμε μέσα στην συσκευή μας"
Απο οτι εχω διαβασει την πεταμε χυμα μεσα στην εσωτερικη μνημη.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν βλεπω την εσωτερικη μνημη.Στο Mi PC Suite ενω το αναγνωριζει στην εσωτερικη μνημη δεν βλεπει τιποτα.Μηπως εχω κανει καποιο λαθος στις ρυθμισεις του τηλεφωνου;
Υπο κανονικες συνθηκες θα επρεπε να μου δειχνει την εστερικη μνημη και την sd καρτα,τουλαχιστον ετσι εκανε στα προηγουμενα.
Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει;ειναι θεμα drivers;
Στον file explorer των windows (αλήθεια τι windows έχεις;) θα πρέπει να βλέπεις το κινητό με τα αρχεία όπου μπορείς να κάνεις copy paste. Στα windows 10 pro δεν χρειάστηκε να εγκαταστήσω τίποτα. Το redmi note 2 το είδε κατευθείαν. Βέβαια ίσως παίζει ρόλο το μοντέλο.
Ναι είναι θέμα drivers συνήθως ... Πως το βλεπει ο υπολογιστής σου;
Τωρα δεν το βλεπει καθολου,μονο Μi Pc Suite το αναγνωριζει χωρις ομως να βλεπει εσωτερικη μνημη.
Μολις δοκιμασα και το προηγουμενο κινητο και ενω βλεπει μοντελο το pC,ουτε εσωτερικη ουτε sd βλεπει.
δεν ξερω αν βοηθαει αυτο καπου αλλα το λεω επειδη το παρατηρησα μολις.
Είμαι στη φάση που έχω ξεκλειδώσει τον bootloader και έχω φτάσει στο βήμα του να φορτώσω την TWRP. Εκτελώ λοιπόν την εντολή fastboot flash recovery twrp3.0....... και έχει περάσει κανά 10λεπτο και ακόμα βλέπω <waiting for devices>. Τι να κάνω?
Εννοείται ότι πριν λίγο εκτέλεσα την εντολή adb devices και είδα τη συσκευή και τώρα είμαι σε fastboot.
Το ξεπέρασα απλά πηγαίνοντας σε άλλο υπολογιστή με windows 7. Εκεί έκανα εγκατάσταση του MiSetup, του MiPhone αλλά και των Universal Adb Drivers. Δε ξέρω τι από όλα βοήθησε αλλά μάλλον όλα μαζί.
Στον προηγούμενο υπολογιστή, έβλεπα κανονικά με fastboot devices την συσκευή μου ως "device". Αρχικά ως unauthorized μέχρι που είδα ότι πάνω στο κινητό υπάρχει μήνυμα που με ρωτούσε αν επιτρέπω usb debugging και με το που είπα yes, άλλαξε από unauthorized σε device. Όμως κολλούσε στο "waiting for device".
Για κάποιο λόγο, οι drivers δεν εγκατάσταθηκαν σωστά απλώς με την εγκατάσταση του MiSuite.
Όλα καλά πάντως.
Να ρωτήσω κάτι, τώρα που έχω εγκαταστήσει Dev Mod, αν θέλω να εγκαταστήσω Stable μπορώ?